Max&more maximum volume mascara

Bij de action hebben ze al een hele¬†tijd een leuk assortiment met make-up. Zo hebben ze ook een aantal verschillende soorten mascara’s, en hebben ze het assortiment verbeterd. Vandaag laat ik jullie zien hoe de max&more maximum volume mascara eruit ziet.
max&more mascara
De mascara met een opvallende oranje kleur, heeft een langwerpige vorm, waarbij de uiteinden dunner zijn dan het middelste gedeelte. Het kwastje heeft erg veel haartjes, waardoor je extra volume krijgt in je wimpers.

max&more mascara
Links zonder mascara, en rechts met de max&more volume mascara.
Je kunt wel duidelijk een verschil zien, maar echt heel veel volume vind ik niet.

Helaas zit er vaak aan het uiteinde van het borsteltje heel veel product waardoor je teveel op je wimpers krijgt. Daarin tegen gebruik ik dit product bijna elke dag. Ik ben een fan van budget producten en ondanks dat er vaak teveel product op het borsteltje zit, kun je dit toch makkelijk oplossen. Je steekt gewoon het borsteltje weer in het flesje en haalt hem er iets langzamer uit. Het product dat aan het einde van het borsteltje nog te veel zit veeg je terug naar binnen.

Ik vind he t wel jammer dat er op de verpakking staat dat het maximum volume mascara is, maar dat het eigenlijk minimum naar voren komt. Maar misschien ligt dat ook aan mijn ontzettend dunne wimpers. Dat ik mascara draag op de foto hier boven is wel duidelijk te zien. Des ondanks mag ik niet klagen voor maar 0,99cent.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Max&more maximum volume mascara

  1. Leuke review!
    Ik heb zelf ook een max&more mascara, vroeger gebruikte ik die bijna dagelijks, maar sinds ik verschillende Essence mascara’s in huis heb gehaald merk ik dat ik de Max&More mascara laat liggen.

  2. Ik heb wel laatst de lipstick meegenomen. Het verbaasde me hoe lang ie bleef zitten.

Comments are closed.