Max&More eyeshadow palette | smokey eye

Bij de Action verkopen ze hele leuke en vooral betaalbare beauty producten. Ik laat jullie een heel mooi palette zien van Max&more waarmee je bijvoorbeeld smokey eyes kan maken. Benieuwd naar dit palette en zijn prijs? Lees dan snel verder.
max&more smokey eye
Het smokey eyes palette van max&more heeft 8 kleuren. Een aantal lichte kleuren, en donkere kleuren. Vooral de zwarte kleur is echt pikzwart. Zelf maak ik nooit smokey eyes, omdat ik dit totaal niet mooi vind staan bij mezelf. Maar je hoeft niet perse smokey eyes te maken met dit palette. De kleuren zijn makkelijk apart te gebruiken of in combinatie met 1 of 2 andere kleuren.

max&more smokey eye
De kleuren geven lekker veel pigment af, en dat is onder andere te zien op de foto hieronder. Omdat mijn huid op mijn gezicht heel erg onrustig is (ik weet nog steeds niet waarvan het komt), heb ik dit keer geen oog look voor jullie. Maar deze zal ik de toekomst nog wel een keer voorbij komen in een ander artikel.

max&more smokey eyes
Ik vind dit palette echt een aanrader, als je niet veel geld uit wilt geven aan make-up. Het action merk ‘max&more’ heeft al vaker bewezen hele mooie budget producten te kunnen maken, en dit palette valt alles behalve tegen. Ze hebben nog meer palettes zoals deze, ik zag namelijk ook de ‘Nude’ liggen, die misschien binnenkort ook in mijn kast gaat komen.

Voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen in de winkel, dat had je misschien al begrepen in het stukje hierboven. Het palette is namelijk maar 0,89 cent, en daarom echt een budget topper.

Gebruik jij eigenlijk wel eens beauty producten van de Action? Of vind je ze maar niks? Laat het even weten in de reacties hieronder.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Max&More eyeshadow palette | smokey eye

Comments are closed.