Max&More – Absolute nudes nagellak setje

Absolute nudes

Een tijdje geleden zag ik bij de Action verschillende setjes met nagellak. Daarbij viel mijn oog op het Absoulte nudes setje, waarin 6 verschillende kleuren mini nagellakjes zitten. Ik nam dit budget setje mee, en testte het uit. Is dit een aanrader, of kun je ze maar beter laten liggen in de winkel? Dit artikel bevat extra veel foto’s dus neem zeker even een kijkje!

Absolute nudes
Laten we beginnen met dat ze echt mini mini mini zijn! Het heeft een inhoud van 2ml per nagellak kleurtje, en daarmee 4ml kleiner dan de andere mini nagellakjes die ik in mijn stash heb zitten. Bij de Action hebben ze 4 setjes met verschillende kleuren nagellak. Wat mij opviel is dat er in elk setje wel 1 of 2 dezelfde kleuren zitten, en daarom moet je goed kijken welke kleuren jou het leukste lijken. Het setje dat ik nam (Absolute nudes) waren 2 lakjes die ook in alle andere setjes voorkomen. Persoonlijk vind ik dat wel jammer. Voor een setje van 6 mini nagellakjes betaal je 0,99 cent. Alle lakjes moest ik 3 keer lakken voordat deze dekkend waren.

De nagellak kleuren
Absolute nudes
Omdat de kleuren geen nummer of naam bevatten, nummer ik de kleuren zelf even. Van links naar rechts; 1-2-3.

Absolute nudes
Ook deze bevatten geen nummer of naam, en daarom van links naar rechts; 4-5-6.

Absolute nudes
Lakje 1; Deze hele lichte roze kleur. Het kwastje is niet prettig en haast stroef. Dat is bij al deze lakjes zo, helaas.
De kleur vind ik wel mooi, en daarom misschien ook leuk te gebruiken voor nail art.

Absolute nudes
Lakje 2; Dit lakje is heel erg licht bruin. Echt nude, want het is lastig te zien op je nagels. Dit lakje is perfect voor als je geen opvallende nagellak wilt dragen.

Absolute nudes
Lakje 3; Deze kleur is licht bruin, met een roze ondertoon erin.

Absolute nudes
Lakje 4; Dit lakje heeft heel erg veel weg van lakje 3, maar is net iets rozer.

Absolute nudes
Lakje 5; Dit is echt een melk chocolade kleur.

Absolute nudes
Lakje 6; Dit is een bruin lakje met een grijze ondertoon.

Zelf ben ik eerlijk gezegd wel een beetje teleurgesteld in deze nagellak. Het is al een mini vorm, en als je dan ook nog de kleur 3x moet lakken op je nagels vind ik dat erg veel. Maar voor 0,99cent kan je ook niet veel verwachten. Het is leuk om eens te hebben uitgeprobeerd, maar ik houd het op de Essence of Catrice lakjes.

Wat vind jij van de Absolute nudes lakken van Max&more?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Max&More – Absolute nudes nagellak setje

    1. Ja dat is zeker jammer, en van zo’n klein flesje zou je wel willen dat het in 1 of 2 laagjes dekt. Nu heb je haast een half potje gebruikt met 1x nagellak dragen. Dat is best wel jammer 🙂 x

Comments are closed.