Maxidress – Een super simpele outfit!

Bij de Action hadden ze zulke leuke maxidresses hangen, dus besloot ik een tijd geleden om er een mee te nemen. Dat is gelijk ook de maxidress in deze outfit blog! Ik vind hem lekker vrolijk en opvallend! I love it!

Maxidress als outfit?

maxidress
Bij deze maxidress draag ik verder geen sieraden, want die verdwijnen bij deze opvallende jurk! Verder heb ik mijn haar los, en ik kan genieten van de zon! De ene houd wel van een jurk de ander niet. Zelf moet ik er ook echt een ‘bui’ voor hebben, maar af en toe trek ik toch wel eens een jurkje aan. Een maxidress had ik nog niet eerder gehad, en was erg benieuwd of mij dit zou staan. En het staat nog ook, oke het is geen mega spectaculaire outfit, maar je kan er prima mee over straat.

Het stofje is best rekbaar, en je kan daarom makkelijk een kleinere maat pakken die je normaal hebt. Ik heb hier een S/M wat de kleinste maat is, maar die kun je nog erg veel uitrekken. Dus als je een M/L hebt normaal dan past deze ook prima hoor! Bij de Action is het toch altijd even uitvogelen hoe de maten precies vallen.

Hebben jullie ook een maxidress in de kast hangen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Maxidress – Een super simpele outfit!

  1. Deze maxidress staat je erg leuk! Zelf heb ik ook ÊÊn: een zwarte met witte strepen en een snit bij mij benen. Xx

Comments are closed.