Mattisson | Runder collageen poeder

Mattison Runder collageen poeder

Ook dit is weer een item dat een tijd geleden in de Jouwbox zat. De Mattisson runder collageen poeder is 100% puur, zorgt voor veel proteine en is goed voor huid, haar en nagels! Benieuwd wat deze collageen poeder voor je kan betekenen en hoe je dit kunt gebruiken?

De komende tijd zullen er veel reviews online komen van producten die e afgelopen maanden (of sommige zelfs vorig jaar) in de Jouwbox zaten. Omdat mijn review la onwijs vol zat door al die boxen, heb ik alles opgezegd in augustus en wil ik nu echt eerst mijn hele review la wegwerken. En dat zijn nogal wat producten! Zo ook de Mattisson Runder collageen poeder.

De Mattison Runder collageen poeder!

Collageen is een eiwit dat het meeste voorkomt in het menselijke lichaam en is onwijs belangrijk voor het bindweefsel. Het ondersteunt de elasticiteit, essentieel voor behoud van de structuur en sterkte. In ons lichaam bestaat onze huid, gewrichten, botten, spieren, haren en de nagels uit collageen. Na het 25e levensjaar neemt de collageen langzaam af wat zorgt voor rimpels, minder soepele spieren en gewrichten. Wat zo bijzonder is aan collageen is dat het een eiwitbron is en 18 aminozuren bevat. Die aminozuren zijn eigenlijk de bouwstenen voor de vele weefsels in ons lichaam. Het lichaam heeft glycerine en proline (2 aminozuren) en vitamine C nodig om collageen te maken in het lichaam.Mattison Runder collageen poeder

Ingrediënten Mattisson Runder collageen poeder :
100% Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan®

Hoe ik dit product heb ervaren?

De Mattisson runder collageen poeder bevat een hoge zuiverhuid en zeer hoge bio beschikbaarheid doordat het gehydrolyseerd collageen bevat. Gehydrolyseerd betekend dat de eiwitten zijn opgebroken uit kleine stukjes doormiddel van enzymen. Hierdoor kan het makkelijker worden opgenomen in het lichaam! Dit gebeurt overigens in de dunne darm.

Wat ik qua informatie kon vinden over collageen is dat er wordt geadviseerd om het maximaal 36 dagen achter elkaar te gebruiken en dan sowieso 6 dagen niet zodat je het lichaam de kans geeft om zelf collageen aan te maken.

Mattisson runder collageen poeder kost €4,95 voor een zakje van 60 gram waar je een goede week mee vooruit kunt. Er wordt namelijk aangeraden om ongeveer 10gram per dag toe te voegen aan je drinken. Dat zijn ongeveer 2 afgestreken eetlepels.

Gebruik jij wel eens collageen poeder?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.