Mascara favorieten

yosmo
Ik gebruik verschillende mascaras, maar welke vind ik nu echt fijn? In dit artikel kun je lezen welke mascara favorieten ik heb, en welke ik jullie aanraad. Benieuwd, lees dan verder.

Op dit moment heb ik 4 verschillende mascaras die ik regelmatig gebruik. Hieronder vertel ik meer over deze 4 verschillende, en waarom ik ze fijn vind. Natuurlijk kies ik ook een favoriet.

DSC_0896
Christian faye
Over deze mascara heb ik al eens een review geschreven. Wil je alles weten over deze mascara, klik dan hier. Deze mascara gebruik ik momenteel niet heel veel. Het heeft een rubber borsteltjePersoonlijk moet ik erg wennen aan het borsteltje en vind ik het aanbrengen minder prettig.

max&more mascara
Max&More extra volume
Deze maacara gebruik ik zeker 1 keer per week. Ook hier schreef ik eerder al een review. Wil je meer weten over deze mascara van Max&More, klik dan hier. Deze mascara geeft zeker een mooie volume aan je wimpers. Soms iets te veel voor mij. Ik gebruik deze mascara het liefst als ik foto’s van mijn gezicht moet maken.

Essence
Essence extra volume
Dan de mascara die ik het kortste heb van deze mascaras bij elkaar. Ook deze mascara geeft weer de nodige volume aan je wimpers. Een tijdje geleden deelde ik mijn Essence favorieten, waar ik onder andere met dit product een look maakte. Dit product heeft net zoals het product van Christian Faye een rubber borsteltje. Hier moest ik echt een tijdje aan wennen. Wel geeft hij enorme volume, en dat vind ik zelf wel prettig.

So susan featherlook mascara
So susan  – Featherlash
Dit product geeft een hele natuurlijke uitstraling aan je wimpers. In tegen stelling tot de vorige mascara’s hierboven is dit geen volume mascara. Het geeft redelijk veel product af op het borsteltje, maar eenmaal aan gewend kun je precies de goede hoeveelheid aanbrengen. Het borsteltje is eigenlijk een ‘normaal’ borsteltje, en persoonlijk vind ik deze borsteltjes het prettigste werken. Deze mascara gebruik ik iedere dag, en wissel is soms om met de bovenstaande mascara’s. Iets meer informatie over deze mascara vind je hier.

Heb jij ook producten die je eigenlijk standaard gebruikt, en hoe zit dat met jou mascara? En kende jij al deze mascara merken al? Laat het weten in de reacties.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mascara favorieten

Comments are closed.