Mary Kay – Dance to Life Perfume

Nog nooit ben ik zo verliefd geworden op een geur. De parfum die ik vandaag review zat bij 1 van de StyleTone boxen, en is nu echt mijn favoriete parfum. Waarom? Dat vertel ik jullie allemaal in deze review! Lees je mee?

DSC_1156

De parfum waar ik het over heb is de parfum van ‘Mary Kay’, de geur ‘Dance to life’, is een hele mooie vrouwelijke geur die wat zoetig is (daar houd ik heel erg van zoals jullie wel weten)! Het is een 50 ml fles, waar je heel erg lang plezier van kunt hebben!
Omdat het merk Mary Kay niet heel erg bekent is, geef ik jullie eerst wat meer informatie over dit merk. Wel zo prettig om wat meer daarover te weten!

Mary Kay is een heel uitgebreid merk met make-up producten, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfums, en cadeau geschenken. Maar ze hebben ook een mannen lijn!
Het merk ‘Mary Kay’ heeft al een grote geschiedenis, het merk bestaat al zo’n 50 jaar! Het merk komt uit Amerika (Dalles, Texas) en is uitgegroeid tot een groot bedrijf over de hele wereld! Ze hebben ook een Nederlandse website waar je de producten op kunt bestellen, dat vind ik altijd wel zo fijn!
De prijzen verschillende van een paar euro tot zo’n 50euro!

De prijs van mijn Mary Kay – Dance to life parfum is ook 50euro. Gelijk het duurste item! Maar wel een hele lekkere!

DSC_1158

Het flesje met parfum heeft een mooie verpakking wat er heel luxe uit ziet, ook het flesje zelf ziet er heel luxe uit!
Het is dan ook echt een luxe product, zeker met die prijs!

Het is een hele fijne vrouwelijke geur, het heeft wat zoets, maar ook fris. Het is wel een hele sterke geur, die je de hele dag blijft ruiken! Dat vind ik zelf erg prettig, want dan hoef je niet een paar keer per dag opnieuw de parfum op te doen!

De reden dat deze parfum is ontworpen is omdat ze het 50jarig jubileum wouden vieren. De reden dat het een hele fijne geur is omdat het bestaat uit het volgende :
– Topnoten bestaat uit; verse appels, en Rose de Mai.
– De hartnoten bestaat uit jasmijn en magnolia
– De basisnoten bestaat uit vanille en warme amber
Dit alles zorgt voor een hele aangename geur! Ik ben er dol op! En hopelijk heb ik jou ook enthousiast kunnen maken!

Wat vinden jullie fijn bij een parfum?

Veel liefs,
Carolien

 

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “Mary Kay – Dance to Life Perfume

  1. Ziet er goed uit! Misschien maar even een sample gaan proberen in de winkel van deze parfum! Voor de lente hou ik van lekkere zoet frisse geuren, mmm!

Comments are closed.