Manna Kadar | Lippie love lip scrub – Step 1

Nadat ik vorig jaar de lippenbalsems van Nivea heb gebruikt die ook een soort scrub effect hadden, werd ik benieuwd naar de Manna Kadar lippie love lip scrub. Dit product zat een hele tijd geleden in de Goodiebox en is toen blijven liggen. Tijd om het te gaan uittesten en te vertellen wat ik van dit product vind.

De simpele zwarte verpakking met witte tekst ziet er verder prima uit. Dit schijnt de stap 1 product te zijn en hierna moet je dus nog meer stappen doorlopen? Echter kreeg ik daar geen informatie over toen ik dit product ontving.

De lip scrub van Manna Kadar!

De zachte lipscrub, en zacht is hij zeker want op warme dagen smelt het bijna, helpt je om de droge lippen te verzorgen. Samen met de voedende ingrediënten zorgt deze lip scrub ervoor dat je weer zachte lippen krijgt. En voor degene die zich het meteen afvragen, ja mijn lippen gingen vervellen!!

De bijenwas zocht ervoor dat je lippen voldoende vocht krijgen, waar de suiker zorgt voor het scrub effect. Waar je bij een gewone lippenbalsem de balsem laat zitten zodat het zijn werk kan doen, haal je deze lip scrub eraf met water.

Ingrediënten Manna kadar lippie love lip scrub step 1:
ETHYLHEXYL PALMITATE, SUCROSE, BEESWAX, BHT, PHENOXYETHANOL

Hoe ik dit product heb ervaren?


Door de suiker in deze lip scrub wordt de droge huid verwijderd en zorgt het voor zachte, gladdere en beter uitziende lippen. Daarnaast zit er een stofje in die ervoor zorgt dat de lippen gehydrateerd blijven na het aanbrengen zodat ze niet weer uitdrogen. Het gebruik is zeer makkelijk, je brengt het aan en vervolgens haal je het er weer af. Dit kun je doen met een nat of droog washandje, maar net wat jij fijn vind. Nu zijn mijn lippen nog niet zo droog maar na het gebruik van deze lipscrub kreeg ik toch velletjes na een aantal dagen. Dus of dit voor mij een succes is, dat durf ik niet te zeggen. Als je lippen er al mooi uitzien, zou ik het zeker niet smeren. Maar als je al droge lippen met velletjes heb, kan dit wel helpen om ze sneller te verwijderen! Leuk om eens uit te proberen door de Goodiebox, maar aangezien je deze ook niet in een ‘gewone’ winkel kunt krijgen zou ik toch persoonlijk uitwijken naar een product die wel hier te verkrijgen is.

Gebruik jij wel eens een lip scrub?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.