Mijn moeder maakt de allerlekkerste gehaktballen, en daarom deel ik vandaag op Food Friday met jullie haar recept. Ik laat je zien hoe ze dit maakt en wat ze allemaal gebruikt om hem zo lekker te maken. Benieuwd naar het geheim?
Zoals ik al zei hierboven maakt mijn moeder de lekkerste gehaktballen. Ik lust niet zoveel vlees en ben heel erg kieskeurig daarin. Maar tegen deze gehaktballen zeg ik absoluut geen nee!
De ingredienten;
– Gehakt
– Zout
– Peper
– Paneermeel
– chilli vlokken
Gehaktballen maken stelt niet heel veel voor. Het gaat om de kruiden die je er aan toe voegt, wat de smaak lekker maakt. In dit geval zijn dat echt de chilli vlokken. Je gebruikt maar heel weinig van dit product maar het geeft een heel mooi resultaat aan het vlees. Alle kruiden voeg je toe op gevoel en doe je naar smaak. Daarom staan er ook geen hoeveelheden bij de ingredienten lijst.
Volgende week komt het tweede Food Friday artikel, dat zal ook een vlees recept zijn. Daarna ga ik afwisselen met andere recepten. Denk aan bakken en koken, bijvoorbeeld gebak, snacks, lunch, etc. Ik hoop in deze nieuwe serie een heleboel favoriete gerechten met jullie te kunnen delen.
Laat me weten wat jullie van deze Food Friday vinden, en wat voor recepten jullie leuk lijken om te zien hier op mijm blog.
Het ziet er lekker uit. Die chilivlokken zijn een ingrediënt wat ik zelf nog nooit gebruikt heb.
Het ziet er lekker uit 🙂