Maltesers – malty chocolate drink!

Een tijdje geleden liep ik in de winkel van ‘Ter Huurne’ in Buurse wat op de grens met Duitsland ligt. We komen er regelmatig en zag daar deze Maltesers malty chocolate drink liggen. Chocolade melk in de smaak van Maltesers, klinkt goed toch? Dat dacht ik ook en het leek mij dan ook interessant om uit te proberen. Hoe smaakt het en hoe werkt het?

Dat er soorten chocolademelk zijn in de smaken; mars, milkyway en kitkat dat wist ik wel, maar deze met maltesers had ik nog nooit ergens gezien. En deze dame houd van warme chocolademelk dus dat komt extra goed uit! Hoe smaakt het en houd werkt het precies?

Maltesers chocolademelk!

Maltesers je kent ze vast wel! De kleine bolletjes chocolade snoepjes zijn heerlijk. Maar hoe zouden ze smaken in de chocolademelk en herken je de maltesers smaak wel echt terug?
maltesers malty chocolate drink
De verpakking bevat 7 cupjes met chocolademelk poeder en kopjes waar je uit kunt drinken (je hebt dus geen extra beker nodig!). Volgens de verpakking kun je zelf kiezen tussen gekookt water of warme melk. Natuurlijk probeerde ik beide uit want dat hoort natuurlijk bij het testen!

Met melk of water?

Allereerst probeerde ik de versie met gekookt water. Deze versie lijkt een beetje op een goede versie van een automaat chocolademelk. Het heeft een hele lichte maltesers smaak. Ik vond hem niet heel veel lekkerder dan gewone chocolademelk.
maltesers malty chocolate drink (met water)
maltesers malty chocolate drink (Met melk)
Met warme melk is het echt onwijs lekker. Veel romiger en echt een heerlijke maltesers smaak. Met warme melk is het vele malen lekkerder dan met gekookt water. Mocht je deze willen uitproberen dan raad ik zeker de warme melk te gebruiken.

Deze verpakking kostte voor 7 cups maar €1,79 euro. Zeker niet duur voor een smaakjes chocolademelk. Op dit moment heb ik ze zien liggen bij Ter huurne en sommige filialen van Xenos hebben ze ook voor €1,99 voor deze verpakking.

Heb jij deze maltesers chocolademelk al in de winkel zien liggen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Maltesers – malty chocolate drink!

  1. Haha ik kende dit nog niet! Ik wist al wel dat mars en snicker ook zulke drankjes had, maar ik denk dat ik ze toch liever eet in plaats van drink haha

Comments are closed.