Make your own MDF scene – Action stuff

Toen ik dit bij de Action zag, wist ik dat ik dit wilde uitproberen. En dat voor maar 2,49! Dat kon ik zeker niet laten liggen. Make you own MDF scene, Action stuff. Wat is het precies, en waarom ik er 2 mee nam.

Ik nam 2 verschillende mdf scene mee. Een groene en een bruine. Ik was er van overtuigd dat ze mooi in de lantaarns pastte voor het raam, maar helaas zijn ze te groot. Dan maar een ander mooi plekje voor vinden binnenkort. Wat is het eigenlijk en waarom ik er zo blij mee ben?

MDF scene helemaal zelf maken!


In de doos zit een compleet bouwpakket om een eigen mdf scene te maken. De mdf stukjes zijn al voor je uitgezaagd, de papieren zijn al deels uitgedrukt en moet je nog net even dat laatste zetje geven, en de verf ligt klaar. Nu moet je zelf aan de slag. Ik zal onder aan het artikel de 2 verschillende duidelijker laten zien. Voor nu richt ik mij even op het ‘algemeen’. Je hebt zelf alleen nog lijm nodig. Ik gebruikte hier een fles spuit lijm voor, alleen even schudden, en spuiten maar. Ideaal hiervoor moet ik eerlijk toegeven.

Voorbeeld 1:

Deze vind ik persoonlijk het mooiste. Die pakte ik in de winkel ook als eerst. Ik houd wel van deze neutrale kleuren, en ik vond het ook erg leuk om deze in elkaar te gaan zetten.

En zo is die geworden! Leuk toch? Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je je mdf scene inricht. Sommige dingen passen maar op 1 manier, bijvoorbeeld de herten. Verder kun je eindeloos hiermee varieren!

Voorbeeld 2:

Deze vond ik na de eerste ook erg mooi. Ze hadden ook nog een rode versie waarbij er meer kerstmannen verwerkt zijn. Deze sprak mij toch net even wat meer aan, en is ook wat ‘rustiger’. Maar deze is wel weer totaal iets anders als voorbeeld 1.

Hoe leuk is die geworden! Ik ben er erg blij mee, en ze komen beneden in de woonkamer ergens te staan. Helaas passen ze niet in de lantaarns voor het raam, maar ze zullen echt een mooi plekje krijgen ergens. En na de kerstdagen kunnen ze gewoon uit elkaar, om volgens jaar weer opnieuw op gezet te worden. Ideaal toch?

Heb jij deze al gezien bij Action?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Make your own MDF scene – Action stuff

  1. Heel creatief Iets wat ik niet echt in de vingers heb. De action … hum, daar loopt me altijd iets teveel volk

Comments are closed.