Beauty

Make-up stash van Carolien

yosmo
Het is zondag en daarom ook weer tijd voor een nieuw filmpje. Vandaag heb ik een filmpje die door heel veel mensen aangevraagd is. Namelijk mijn make-up stash. Omdat ik nog een grote mand vol heb met beauty producten om te reviewen laat ik jullie zien welke producten ik nu en regelmatig gebruik. Het is een lang filmpje geworden, dus ga er even rustig voor zitten, en dan wens ik je heel veel plezier met kijken!

Make-up stash van Carolien

Zoals je kan zien heb ik niet echt een hele grote make-up stash. Waarom? Omdat ik mij eigenlijk niet zo heel erg bezig houdt met make-up en ik lekker mezelf wil zijn. Dit houd ik dat ik maar minimaal make-up draag, vaak alleen een eyeliner en mascara. Puur genoeg vind ik prima, en daar voel ik mezelf prettig bij.

Heb jij veel make-up?

6 thoughts on “Make-up stash van Carolien”

Comments are closed.