Beauty DIY Lifestyle

Make-up stash opruimen!

Nu mijn make-up stash steeds groter wordt, moest ik het maar eens gaan opruimen. Alles een beetje bij elkaar leggen en zorgen voor orde en het nodige overzicht! Ik pakte mijn hele kast aan met zowel mijn gewone producten/materialen als mijn ‘voorraadje’! En vandaag laat ik jullie zien wat ik gedaan heb!
DSC_1869

DSC_1872Zoals je wel op de vorige foto kunt zien is het een behoorlijke rommel van geworden! Alles ligt door elkaar, en ik moet zoeken naar de producten die ik wil gebruiken. Tijd dus om de dingen wat anders neer te gaan leggen en op te bergen!
Bij de Action kocht ik 4 bakjes voor in mijn laadjes. 3 rechthoekige die allemaal 0,89 cent per stuk waren, en 1 vierkante van 0,92cent.

DSC_1873
Ik had wat leuke ideetjes en dat laat ik door middel van de foto’s zien. Alles spreekt verder voor zich en hoeft niet uitgelegd te worden.

DSC_1874
In dit vierkantje mandje heb ik alle oogschaduw palette liggen. Dit ligt nog wel redelijk door elkaar, maar hier moet ik nog wat beters op verzinnen. De palette zijn allemaal niet gelijk en daardoor wat moeilijker om op te bergen!

DSC_1878
In dit mandje heb ik alle lipproducten liggen. Lipbalsems, lipgloss, etc.

DSC_1879
In het 2e grijze mandje heb ik de foundations liggen, blushes, compact powders, etc.

DSC_1881Het ligt nu mooi en overzichtelijk in mijn bovenste lade. In de glaasjes heb ik de kwasten en oogpotloden/mascara’s gedaan. Verder ligt er in dit laadje nog mijn nagellakjes, nagelsetje, en neuspleisters.
Heerlijk overzichtelijk!

DSC_1888In het 2e laadje heb ik in het witte mandje de gezichtsreinigingsdoekjes, sponsjes, tape, en zakdoekjes.
In het zwarte mandje daarnaast liggen alle proefmonsters, en daar bovenop alle creme’s die ik regelmatig gebruik voor mijn gezicht. Verder ligt er nog zwitsal, vitamine e creme, shea butter, elastiekjes, knipjes/schuifjes, 2 borstels, mijn reservebril, en lenzenspulletjes.

DSC_1891
En in het laatste laadje liggen mijn voorraad spulletjes, allemaal extra producten die ik kan pakken als mijn andere producten op zijn.
En omdat ik toch zo lekker bezig was, heb ik gelijk ook maar even mijn parfum stash gedaan. Mochten jullie interesse hebben in welke parfums ik allemaal heb, dan kan ik daar wel een keer iets over schrijven! Er zitten veel verschillende merken en geuren tussen!

DSC_1892
Dat flesje waar een strikje omheen zit is geen parfum maar een douchegel, alleen vond ik hem hiertussen wel leuk staan! 🙂

Hoe hebben jullie je stash geordend? En zouden jullie het leuk vinden als ik een blogje schrijf over mijn make-up stash? Welke producten, merken, etc ik gebruik? Laat het weten in de reacties!

Veel liefs,
Carolien

13 thoughts on “Make-up stash opruimen!”

  1. Dankjewel! Jaa was echt hoog nodig om eens wat op te ruimen! Nu kan ik alles goed vinden en ligt alles ook mooi bij elkaar! Wat voor soort artikeltjes wil je nog meer eens voorbij zien komen?

   1. Yeey, super handig! 🙂 Ehm, dit soort artikeltjes vind ik heel erg leuk, maar eigenlijk vind ik alles wel leuk 🙂 🙂

 1. Wauw wat netjes zeg! ♡ en opgeruimd! En overzichtelijk! Leuk om zeker een blog te lezen over je makeup stash!

  En ik heb zelf ook mijn make up opgeruimd en netjes in vakjes gedaan!

  1. Aah dankje! Jaa was echt heel erg nodig, alles lag door elkaar en moest altijd zoeken naar iets wat ik nodig had.. Maar nu trek ik het laadje open en ik kan pakken wat ik wil hebben! Veel beter dit. Jaa ik heb het nu in deze mandjes gaan, vond de mandjes heel erg leuk bij de rest van mijn kamer passen, alleen wil ik nog wat verzinnen voor de lipsticks, Dat vind ik nog niet zo heel erg handig.

 2. Heerlijk om zoiets te lezen! Ik moet mijn stash ook maar eens gaan opruimen haha

  1. Haha ja is het nodig?! Heel veel suc6, want ik was ook wel even bezig. Ben je zo een middagje aan kwijt. Eerst alle producten uitgezocht wat ik wou houden, en welke ik weg doe. En daarna ordenen.. En dan nog 10x verschuiven omdat het toch niet zo staat of ligt zoals ik het precies wou.. Tjaa ben je wel even zoet mee! xx

  1. Hahaha ik zou het zo doen hoor 🙂 Nee, ach als je het even aanpakt dan is het op zich zo klaar. En heb je er daarna mooi plezier van!

Comments are closed.