Make-up Revolution producten

Vorige week ontving ik een heel erg leuk pakketje van Yourmakeupstore.nl met daarin 3 producten van Makeup Revolution. In het artikel van vandaag laat ik jullie in een sneek peak zien welke producten ik heb ontvangen, en waarvan jullie dus binnenkort een leuke review van kunnen lezen op mijn blog!
Kijk je gezellig mee?
makeup revolution
Zoals ik al vertelde in de intro, kreeg ik afgelopen week een pakketje thuisgestuurd van Yourmakeupstore. Ze kregen een nieuw merk in hun assortiment en of ik daarvan iets wilde proberen. Daar kon ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen! Het waren namelijk producten van het merk ‘Makeup Revolution’. Ik was al bekend met het merk, want in de Styletone box hebben ook een aantal producten gezeten van dit merk, en daar was ik al erg tevreden over! Ik kon dus niet wachten tot ik het pakketje kon opmaken!

makeup revolution
Dit zijn de 3 producten die ik heb ontvangen:
– Pro Foundation Brush F101
– 8 Ultra palette hot spice
– 32 Ultra professional eyeshadows Flawless matte

Zelf ben ik heel erg nieuwsgierig geworden naar deze prachtige paletten en natuurlijk ook de kwast! Daarom ga ik deze producten binnenkort apart reviewen voor jullie op mijn blog. Doordat de kleuren niet te donker zijn, denk ik dat ze perfect zijn voor mijn lichte huid.

Nog even een aantal foto’s van de paletten.
makeup revolution makeup revolution
Naar welke palette zijn jullie het meeste benieuwd? En hebben jullie producten van het merk ‘Makeup Revolution’?
* Deze producten heb ik ontvangen van een webshop

Volg:

19 Reacties

 1. 1 september / 07:27

  Wauw wat een mooie items! In oktober ga ik naar new castle en wil ik daar make upnrevolution shoppen 🙂

  • 1 september / 18:13

   Dankje! Ja dit is echt een heel mooi en fijn merk! Binnenkort deze 2 prachtige paletten uitgebreid reviewen! Dat verdienen ze wel 🙂

 2. 1 september / 09:01

  Mooie items! Ik heb er ook heeeeel veel van al ben er gek op! Lekker goedkoop maar wel super pigmenten

  • 1 september / 18:14

   Dankje! Ja echt hele mooie en goede producten heeft dit merk hoor! Echt blij mee!

 3. 1 september / 16:57

  Wat gaaf dat je deze paletten opgestuurd kreeg! Ik vind ze allebei heel mooi. ♥

  • 1 september / 18:15

   Dankjewel! Ja ik was er ook heel erg blij mee! Een leuke samenwerking 🙂 Binnenkort ga ik de paletten uitgebreid reviewen.

 4. 1 september / 18:28

  Waaaaaauw, ze zijn zo mooi

  • 1 september / 18:52

   Dit was precies mijn reactie toen ik ze uit het doosje haalde 🙂

   • 1 september / 19:14

    Hahaha (:

 5. 1 september / 19:11

  Prachtige paletten! Xx

 6. 27 september / 23:34

  Heel mooie producten, ga ik ook maar een keer wat van kopen :o!

  • 28 september / 19:25

   Ja zijn erg mooie producten! Binnenkort ga ik swatches maken, dus die komen ook nog online!