Beauty Review

Make Up Revolution – Vivid Blush Heart

DSC_1166
Vandaag schrijf ik een review over de blush van Makeup Revolution.
Het is de Vivid blush lacquer, een vloeibare blush! Ik kende het merk al wel en ik was er best positief over. Maar of ik nu ook zo blij ben met dit product zul je lezen in deze review!

Makeup Revolution is een make-up merk uit Londen die nog helemaal niet zo heel lang bestaat. Het merk heeft verschillende producten, wat dat betreft is het een heel uitgebreid make-up merk. Het heeft producten voor de ogen, lippen, huid etc. Dus je kunt je hele make-up stash er aan schaffen! Het is ook een heel betaalbaar merk! Met relatief kwalitatieve goede producten!

Zoals ik al zei is het een vloeibare blush, en is het van het merk Makeup revolution! Zelf gebruik ik nooit een vloeibare blush, maar een poeder blush. Op het eerste gezicht is deze blush dan ook veel te donker voor mijn lichte huid! Ook is hij erg oranje achtig waar ik persoonlijk niet zo van hou. Zoals je hieronder op de foto wel kunt zien is de blush best wel donker vergeleken met mijn huid. Ik zou deze blush dus met mijn lichte huidskleur niet kunnen gebruiken, maar misschien zijn jullie niet zo wit als mij en is dit dus wel ideaal voor jullie!

DSC_1191

Ik vind het best jammer dat de blush te donker is voor mijn huid, want hij smeert wel  lekker uit. Of het  heel erg makkelijk aan te brengen is op mijn wangen vraag ik me alleen wel af. Ik ben niet zo’n held in het aanbrengen van de vloeibare blush. De blush valt best wel wat oranje uit op mijn huid.

DSC_1192

Ik vind het jammer dat dit product helaas niets voor mij is, en ik zal het waarschijnlijk weggeven aan iemand die een wat donkerder huid heeft dan mij. Tja ik ben ook gewoon spierwit soms 🙂

Gebruiken jullie een vloeibare blush of toch liever een poeder? Wat vind je fijner?

Veel liefs,
Carolien

8 thoughts on “Make Up Revolution – Vivid Blush Heart”

  1. Nog nooit gezien, vloeibare blush. Ben toch meer een poeder fan inplaats van vloeibare make-up. Ik vind het wel een hele mooie kleur. Als je foundation gebruikt is het denk ik wel een mooie match!

  2. Ik gebruik een vloeibare, van dior. Ik smeer die dan open met een borsteltje. Ik ben over mijn blush zeer tevreden! Het valt haast niet op als ik ze op heb, en dat is de bedoeling, toch?

  3. O wat jammer dat hij donker uit valt , is wel lastig om een product te vinden die bij jouw huidnoot past. volgende keer beter

    1. Ja een vloeibare foundation gebruik ik ook, vind ik zelf ook het fijnst! Ja best jammer, maar ach. Misschien kan ik er iemand anders blij mee maken! xx

Comments are closed.