Make-up boxen? Wat is het?

Misschien heb je het al wel eens voorbij zien komen. Een make-up box die maandelijks thuisgestuurd wordt. Maar weet je er nog vrij weinig over, en wil je eerst een wat meer duidelijkheid met wat voor boxen er allemaal zijn en hoeveel het kost. Niet getreurd want vandaag heb ik daar een mooie blogpost over geschreven! Ik vertel jullie alles over de make-up boxen die verkrijgbaar zijn in Nederland! Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker even verder!

DSC_1734_edited

Zelf heb ik een tijdje de Styletone box gehad, en dit beviel me erg goed! Deze ga ik binnenkort ook weer voor langere tijd aanschaffen dus misschien zie je daar wel wat van terug hier op deze blog.

Welke make-up/beauty boxen zijn er allemaal?

Nou het zijn er best wel wat! De bekendste zet ik hieronder voor je op een rijtje!
– Styletone box (vroeger Vipbox)
– Deautybox
– Beautybox
– Look fantastic box

Deze 4 zijn er nog over van het grote lijstje met make-up boxen die er in omloop. De prijzen van deze boxen lopen ook nog eens behoorlijk uiteen. Van 12,50 euro heb je al de Styletone box terwijl de Look fantastic box 21,25euro kost! Het is dus allemaal best wel een behoorlijk verschil. Hieronder een lijstje met de verschillen en prijzen per box.

Styletone box
De styletone box is een maandelijkse box met hele leuke verschillende make-up en beauty producten. Niet alleen make-up maar ook leuke andere producten die het proberen zeker waard zijn!

De box kost per maand 12,50euro, maar je kunt ook een 3-6-12 maanden abonnement afsluiten waarbij je natuurlijk ook goedkoper uit bent! Voor deze 12,5euro krijg je maandelijks 5 full size producten thuis gestuurd.

Deauty box
De deautybox is een soort van ontdek box. Je krijgt 5 full size producten. Voorheen was de Deautybox de Prettybox misschien dat je daar nog iets van weet! De Deautybox kost 14,95euro waarbij nog 2,95euro verzendkosten bij komen.

Beautybox
Dan de beautybox, ook al zo’n mooie box met producten. Ook hier krijg je weer minimaal 5 producten opgestuurd. Maar deze hoeven niet full size te zijn. Het is altijd een verrassing wat je krijgt! Deze box kost 14,95 euro per maand.

Look fantastic box
Dan deze box, deze is nog niet heel lang verkrijgbaar, en komt uit Engeland. Het is namelijk een britse box! Er is niet veel informatie over bekend, maar je krijgt wel een box met allemaal ‘dure’ merken. Je betaalt er daarom ook een stuk meer voor! Namelijk 21,25euro.

Dat was mijn informatie blogje over de verschillende make-up boxen. Mijn favoriet is de Styletone box. Deze heb ik zelf ook weer voor een half jaar genomen, en hebben jullie ook weer op mijn blog voorbij zien komen!

Heb je nog vragen over een bepaalde box, kun je ze altijd stellen in de reacties hieronder! En laat me ook even weten welke jouw favoriet is, en waarom?!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Make-up boxen? Wat is het?

  1. Super leuk! Ik wilde laatst een box bestellen, maar die bleek niet in Nederland beschikbaar te zijn.. Super handig dit artikel! Weet ik gelijk welke ik wél kan bestellen 😉

  2. Handige blog, maar ik woon in België. Hier zitten in de Deautybox zeker niet altijd full-sizes. Maar het is wel een leuke box. Je hebt hier zover ik weet ook een happy blue box.
    Ik betaal ook 16.95 per maand, maar heb een jaarabonnement bij Deauty, dan komt het op 185 euro. Het eerste jaar was dat een pak goedkoper. Dat is effectief wel jammer, want ondanks dat het leuke boxen zijn, is de inhoud niet ‘duurder’ geworden. Ze hebben wel heel veel extra klanten bij, waardoor ik net denk dat ze de prijs niet zouden moeten / mogen verhogen.

  3. Leuk artikel 🙂 Ik heb zelf geen box meer. Heb vroeger wel een glossybox gehad. Meestal vind ik de producten toch niet zo en dan ligt het maar. Ik heb laatst een box gezien maar meer met lifestyle dingen.. vergeten hoe het heet. Met dingen voor in bad en in de douche. Zag er enorm leuk en gezellig uit 🙂

  4. Heel handig artikel, ik lees veel over deze boxen maar een beetje info is altijd handig 🙂 Liefs! x

    1. Dankjewel! Ja altijd handig als alles op een rijtje staat! Veel overzichtelijker dan allemaal verschillende site opzoeken toch?! Liefsx

Comments are closed.