Prachtigkado.nl – De magische mok

magisch mok
Een origineel cadeau, of gewoon allemaal gepersonaliserende mokken in de kast hebben staan. Het kan allemaal. Ik laat je mijn eigen magische mok zien. En hij is magisch, waarom? Dat lees je hieronder.


Ik heb een hele leuke en vooral bijzondere mok. Oke, ja hij is zwart. Maar wacht eens even. Daar blijft het namelijk niet bij. Als ik er heet water in doe (omdat ik een kop thee ga drinken) dan veranderd de mok ineens. En komt er een hele leuke foto van mezelf met mijn ouders en broertje tevoorschijn. Hoe leuk! De magische mok dus!
magische mok

Zoals je op de foto kunt zien is het een standaard mok. Genoeg om te genieten van je kop thee of koffie. Als de mok koud is, is hij zwart en als er warme drank in de mok zit, komt de afbeelding tevoorschijn. De mok kan in de vaatwasser en magnetron. En ook als hij een aantal keren is afgewassen zie je geen verschil. Je kunt dus erg lang van deze mok genieten.

Hoe leuk is het om je ouders, broertjes, familie en vrienden een leuke zelfgemaakte mok te geven. Op de site van prachtigkado.nl vind je nog veel meer persoonlijke cadeaus. Het is super origineel en niemand heeft dezelfde mok, of badjas.
magische mok
Zoals je hierboven op de foto kan zien heb ik gekozen voor een vakantie foto met mijn ouders en broertje. De foto is erg scherp, en de kleuren zijn ook erg mooi. Het wijkt totaal niet af van de origineel gemaakte foto, wat ik echt een pluspunt vind. Wel wordt de beker door het warme drinken erg heet, en moet je het echt alleen aan het oortje vast houden. Zelf vind ik dat niet zo erg.

Wil jij ook zo’n leuke magische mok, met je eigen foto of logo? Dat kan! De mok met foto kun je hier bestellen.  Ik ben heel erg benieuwd wat jij vind van deze mok. En welke foto of logo zou jij op zo’n mok bestellen? Laat het weten in de reacties.

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/webshop

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Prachtigkado.nl – De magische mok

Comments are closed.