Magisch sneeuw? Haal sneeuw naar Nederland!

magisch sneeuw

Als het sneeuw niet naar Nederland komt, halen we het sneeuw zelf wel op. Met het magische sneeuw in een blikje, zullen we zelf een winter wonderland maken in Nederland. In nog geen minuut hebben we een liter sneeuw, en het smelt niet als de temperatuur boven 0 graden komt! Graag vertel ik je meer over het sneeuw dat ik zelf creëerde! En natuurlijk hoe jij het sneeuw zelf ook in huis haalt.

Als er dan echt geen sneeuw naar ons komt, dan maken we het toch lekker zelf! Nee, geen vieze poedersneeuw, maar heel mooi en zacht sneeuw. We hebben een glas water nodig, en een blikje met magisch sneeuw van Ditverzinjeniet. Toen ik dit product zag was ik erg benieuwd naar het resultaat. En dat mag er wezen hoor! Het ziet er echt heel natuurlijk uit.

Magisch sneeuw?

Ja zeker magisch sneeuw, zo kan ik het zeker noemen. Op het eerste gezicht lijkt het nou niet echt dat er sneeuw komt uit het blikje. Maar niets is minder waar. In het blikje zit een zakje met poeder, en een schepje. Hieronder laat ik door middel van een aantal foto’s zien hoe dit precies werkt. Naast het zakje met poeder en het schepje heb je ook nog een beetje water nodig. Hoeveel dit precies is, hangt af van of het water bij al het poeder tegelijk kan komen. Zorg ervoor dat je steeds een beetje water per keer erbij in gooit, en niet alles in één keer.

Als de sneeuw niet naar ons komt, dan halen we de sneeuw toch gewoon naar ons toe! Heel erg leuk bij decoraties te gebruiken. Na een aantal dagen (bijna 2 weken) is het poeder weer volledig opgedroogd, en kun je nieuw water toevoegen voor hetzelfde effect. Dit kan tot over 100 keer opnieuw gebruikt worden. Oftewel we hebben eeuwig sneeuw.

Vraag: Wat vind jij van dit magische sneeuw?


Dit product heb ik ontvangen van een bedrijf.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Magisch sneeuw? Haal sneeuw naar Nederland!

Comments are closed.