Personal

Maart | Happy new month

logo
Wat ben ik blij dat het maart is, zeg! Afgelopen zaterdag hebben jullie al een klein beetje kunnen lezen waarom ik Februari maar al te graag achter me laat. Ondanks dat, heb ik vandaag wel een hele positieve maand update voor jullie! Want hoe zijn de doelen van Februari verlopen, en welke doelen leg ik mezelf deze maand weer op? Je leest het in deze Maart update van Happy new month.

Jullie hebben het waarschijnlijk al gezien, maar ik heb sinds een week een nieuw logo. Dit logo heb ik zelf gemaakt, en hier hoop ik nog heel erg lang tevreden mee te zijn. De layout en het logo zijn de dingen waar ik het snelst op uitgekeken ben, en ik dus regelmatig verander. Nu ben ik wel heel erg tevreden met de layout en mijn nieuwe logo, dus hopelijk blijft dat ook nog heel erg lang. Maar nu weer even terug op de doelen update. Wat waren de doelen van februari?

Doelen van Februari:
– Lijst met concepten halveren (en dus flink vooruit schrijven)
– Nail-art tutorial maken
– Een uitstapje plannen

Ik kan met trots zeggen dat al deze doelen zijn gelukt! Ik heb de lijst met concepten meer dan gehalveerd, en helaas inmiddels ook weer bijgevuld. Heb flink vooruit geschreven. Zo komen er binnenkort een aantal nail-art tutorials aan, en hoop ik echt dat jullie dat leuk gaan vinden! En het uitstapje is ook gelukt, want ik ben samen met mijn ouders een dagje naar Amsterdam en Aalsmeer geweest. Heerlijk bij de huishoudbeurs rondgekeken, en vervolgens nog even genoten van de omgeving daar.
Look

Dan de nieuwe doelen voor deze maand. Het gaat een drukke maand worden met persoonlijke afspraken, sollicitaties en meer. Ook is deze maand er om mezelf optimaal voor te bereiden op mijn rijexamen. Spannend! Ik ga nog niet vertellen wanneer ik moet afrijden, want dan wordt ik extra zenuwachtig, en leg in mezelf een hogere lat op. Daarom weten maar heel weinig mensen wanneer ik moet afrijden. Natuurlijk laat ik op mijn blog weten wanneer ik geslaagd ben.

De doelen voor Maart:
– Vaker een persoonlijk artikel delen op liefscarolien.nl
– Iets meer verdiepen in Google Analytics.
– Uitvinden wat ik met mijn YouTube kanaal ga doen.

Dan waren dit de doelen waaraan ik deze maand ga werken. Zoals je kunt zien heb ik voornamelijk doelen gelegd op mijn blog. Persoonlijk probeer ik het iets rustiger aan te doen, en me te focussen op het rijexamen. Want ik wil natuurlijk wel het liefst in 1x slagen.

6 thoughts on “Maart | Happy new month”

  1. Wat goed 🙂 Heel veel succes met je rijexamen!!!! En succes met je doelen van maart 🙂

    1. Dankjewel 🙂 Ik heb eigenlijk best wel zin in mijn rijexamen. Ben er zo aan toe om zelfstandig te rijden, heb nu wel een nieuwe auto, dus even een paar lesjes aan de auto wennen en dan over 4 weekjes afrijden 🙂

Comments are closed.