Maak prachtige trouwkaarten via Cottonbird

cottonbird

Ga je binnenkort trouwen, krijg je een kleintje of heb je iets anders waarvoor je kaarten wilt versturen? Dan ben je bij Cottonbird bij het goede adres. Ga je voor minimalistisch, of kleurrijk, misschien wel rustic chic! Waar je ook voor kiest, de trouwkaarten via Cottenbird worden hoe dan ook prachtig.

Bij een zoektocht voor het bedrukken van mooie, kwalitatief goede kaarten kwam ik uit bij Cottonbird. Een bedrijf wat gevestigd is in Zuid Frankrijk ongeveer 30 kilometer van de Spaanse grens. Daar wordt het hele jaar door gewerkt aan unieke kaarten. Elk jaar komen er nieuwe collecties en modellen uit of dit nu voor een bruiloft, geboorte of misschien voor bedankkaartjes.

Cottonbird

Bij cottonbird kun je vele verschillende kaarten laten maken. Denk aan kaarten voor een bruiloft (zoals hierboven al eens benoemd), voor een doop of communie, maar ook kun je hele gave accessoires mee bestellen. Wat dacht je van gedroogde bloemen, lakzegels en linten. En hun collecties blijven groeien.

Twijfel je en zou je de kwaliteit eerst willen ervaren? Dat kan, want na een kleine zoektocht op de website kwam ik tot de ontdekking dat je een gratis trouwpakket en zelfs een gratis geboortepakket kunt bestellen. Zo kun je de mogelijkheden ontdekken, de kwaliteit proeven en ontdekken wat jij wel of niet leuk vind. Daarnaast staan er op de website https://www.cottonbird.nl/ ook vele voorbeelden en inspiratie foto’s om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is.
cottonbird

Welke stijlen zijn er allemaal?

Iedereen houd nou eenmaal ergens anders van, daarom zijn er een heleboel verschillende soorten stijlen waaruit je kunt kiezen.

– Rustic Chic
Dit wordt ook wel een chique boerenstijl genoemd, een combinatie van luxe en eenvoud.

– Scandinavië
Een trend die je ook steeds vaker tegen komt is Hygge en trendy. Denk aan de huis inrichtingen, warm en cosy.

– Vintage
Aquarel, oudroze of een liberty patroon zijn dingen die je terug vind in de vintage stijl.
trouwkaarten

– Klassiek
Chic, stijlvol en natuurlijk wit. Een klassieke uitnodiging met reliëf, parelmoer of een lintje, het maakt het helemaal af!

– Byzantine
Gouden afwerkingen, bloemen, sierlijke lijnen zijn kenmerken van deze hele gave stijl.

– Minimalisme
Simpel en puur, iets wat steeds meer mensen weten te waarderen.

– Illustraties
Deze stijl is heel breed, van een quote tot tekeningen, maar alles met liefde gemaakt. Denk aan aquarel en illustratie.

– Haute conture
Dit doet je gelijk denken aan de mode of fashion. Denk aan een ingetogen stijl met pasteltinten, die elegantie uitstralen.
cottonbird

Voor welke stijl je ook gaat, zorg dat het bij je past en dat jij het mooi vind. Het is immers jou bruiloft die helemaal naar jou mensen moet verlopen.

Welke stijl ik persoonlijke erg mooi vind

Ten eerste, een trouwerij zit er bij mij niet aan te komen, eerst moet die prins op het witte paard maar eens lang komen. Maar fantaseren over hoe iets eruit kan zien is natuurlijk helemaal niet zo gek. Dat doen we immers allemaal! Hetzelfde geldt voor de inrichting van je eerste huisje, of de auto die je graag wilt maar nu niet kunt betalen. Over simpele dingen kunnen fantaseren, over hoe je het graag zou willen.

Persoonlijk spreekt de stijl Rustic chic en een combinatie van Scandinavië en Vintage mij heel erg aan. De koper kleurige tekst vind ik echt prachtig, het doet mij denken aan een industriële farmhouse inrichting die ik zelf erg mooi vind. Iets wat ik zeker zou kiezen als ik op dit moment trouwkaarten zou gaan laten maken. Wie weet wat de toekomst brengt!

Van welke stijl houdt jij het meest?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.