Lucovitaal Green tea nu slank

Lucovitaal Green tea nu slank

Ben nu een goede 2 maanden de lucovitaal green tea nu slank aan het testen dus hoogtijd voor een lekker uitgebreide review van deze poeder.

Dat lucovitaal dit soort producten had wist ik niet voordat ik het tegenkwam in mijn zoektocht op bol.com naar interessante producten om te testen voor mijn blog. Ik werd er wel heel erg nieuwsgierig naar en besloot om het te gaan testen voor hier op de blog. Na goed 2 maanden testen ben ik klaar voor een uitgebreide review.

Lucovitaal

Lucovitaal Green tea nu slank
Misschien ken je het merk wel, Lucovitaal heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten. Van homeopatische middelen tot zonneallergie producten. Maar ook een aantal producten die beweren te helpen bij het afvallen. Ik geloof zelf niet zo in dit soort middelen dus extra leuk om dit uit te proberen. Zou het iets doen, merk je er iets van en is dit goedje wel te drinken? Allemaal vragen die bij mij naar boven kwamen bij het aanschaffen van dit product.

Lucovitaal green tea nu slank poeder

Om je een goed beeld te geven van dit product heb ik het een hele lange tijd uitgeprobeerd. 1 keer per dag een flesje van 500ml water met 2 theelepels van het green tea nu slank poeder.
Laat ik beginnen met hoe dit ruikt. Het ruikt naar citroen en daar smaakt het ook naar. Met de warme dagen vind ik dit erg lekker om te drinken omdat je er minder dorst van krijgt. Het is een frisse smaak waar je heel licht citroen in terug vind. Natuurlijk kun je de drank zo sterk maken als je zelf lekker vind, ik vond persoonlijk 2 volle theelepels op een fles van 500ml het lekkerste. Elke dag dronk ik hier 1 fles van en niet meer. Volgens de beschrijving zou het namelijk je natuurlijk vetstofwisseling stimuleren al kon ik mij daar weinig bij voorstellen.
Lucovitaal Green tea nu slank
Na dit een zeer lange tijd te hebben gebruikt (lees: meer dan 2 maanden) merk ik eigenlijk geen verschil. Oke ik ben dan wel geen gram aangekomen maar of ik doormiddel van dit product ook ben afgevallen vraag ik mij af. Ik deed in deze periode ook een aantal makkelijke workout oefeningen en denk dat de combinatie hiervan mij iets hebben laten afvallen. Mijn vetpercentage is van 26,7 procent naar 22,3 procent gegaan en mijn spiermassa is 0,4 procent omhoog gegaan. Ik ben dus zeker wel wat vet kwijt maar durf niet met zekerheid te zeggen dat dat door de lucovitaal green tea nu slank komt. Zelf merk ik niet dat ik dit ook daadwerkelijk kwijt ben, enkel dat het gebied boven mijn knieen iets slanker oogt.

Ik ga zeker het product nog blijven gebruiken tot het op is. Maar daarna een nieuwe pot bestellen doe ik echter niet. Zelf denk ik dat je net zoals alle andere afslank methodes erin moet geloven en daadwerkelijk je eetgedrag en sportgedrag moet aanpassen. De combinatie met sporten is noodzakelijk om af te vallen.

Geloof jij in producten die je doen afvallen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Lucovitaal Green tea nu slank

    1. Je kan beter verse citroen thee drinken, werkt beter, is veeeeel goedkoper en je weet wat je drinkt.

Comments are closed.