LoveLife handcreme van de Action

LoveLife handcreme

In December kreeg ik van Rowenia van Rustigsamen een heel lief pakketje voor kerst. In dat pakketje zat onder andere deze hand creme van Lovelife, een hand creme van Action. Ik kreeg de roze genaamd ‘Tres Cute’ en wilde die graag voor jullie testen. Bij de Action zijn 3 soorten te koop, blauw/paars/roze, elk met een andere geur.

De Lovelife handcreme van Action is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en geuren. Ik kreeg de roze (want stiekem weet Rowenia gewoon dat Roze 1 van mijn lievelingskleuren is), een lekker opvallende kleur verpakking. Op de achterkant van de verpakking vind je de beschrijving van het product, en de ingrediënten. De zoete geur is kenmerkend voor deze handcrème, dat staat ook vermeld op de achterkant. Een fruitige zoete parfum, die verzorgend is.

Lovelife handcreme

lovelife handcreme
De hand creme is verzorgend door de sheabutter die erin is verwerkt. Ook bevat het aloe vera, voor heerlijk zachte handen en een soepele huid. De substantie van de creme die eruit komt is wat aan de dikke kant. Het smeert wel heel makkelijk uit, en trekt snel de huid. De creme laat een lekkere geur achter op de huid, maar is niet vervelend aanwezig. De tube bevat 50 ml en kost 0,99 cent, en is enkel verkrijgbaar bij Action.

lovelife handcreme
Door de verpakking is de hand creme ideaal om mee te nemen op vakantie of gewoon in je tas. De creme trekt zich automatisch terug naar binnen en is daardoor erg hygiënisch. Houdt je niet van een zoete geur, dan is er ook nog een frisse geur (blauw en paars) te koop bij de Action.

Kende jij deze handcreme van de Action al? En heb jij hem toevallig al uitgeprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “LoveLife handcreme van de Action

Comments are closed.