Lovelife clay mask – weekend love 2x 8ml

lovelife clay mask

Bij de Action kwam ik een tijdje geleden de Lovelife clay mask tegen, en ik was meteen benieuwd naar het masker. Een duo verpakking met de tekst ‘Weekend love’ is natuurlijk ook wel erg aantrekkelijk. Wie houdt er nou niet van het weekend, en om jezelf af en toe te verwennen met een heerlijk masker. Maar is dit masker wel wat?

Voor dit budget masker betaal je maar 0,59cent en hiermee kun je 2 maal een gezichtsmasker aanbrengen. In de verpakking zit meer dan voldoende masker voor gezicht, en hals. Voor de prijs hoef je dus al niet te klagen, want je krijgt er genoeg product voor terug. Je zou zelfs als je het masker niet te dik aanbrengt makkelijk een maskertje kunnen delen met zijn tweeën. Bijvoorbeeld met je moeder of met je vriendin. Ik had zelf namelijk nog best wel veel over uit de 1e verpakking.

Lovelife clay mask

lovelife clay mask
In dit klei masker is onder andere witte klei, zink, en dode zeezout verwerkt wat er voor zorgt dat het de huid diep reinigt. Als je erg last hebt van een vette huid is dit masker dus ideaal omdat de klei de overtollige huidolie absorbeert. Ook is er provitamine B5 in verwerkt wat de huid kalmeert. Voor de foto heb ik mijn halve gezicht ingesmeerd met het klei masker. Het masker is licht roze, maar lijkt op de foto toch witter. Je zou eventueel als je bepaalde vette plekjes hebt op je gezicht ook alleen dit deel kunnen insmeren met het masker.

lovelife clay mask

Het masker wordt niet onwijs hard, en na 15 minuten haalde ik het masker er met een natte washand vanaf. Het beste werkt dit met lauwwarm water, maar koud of warm water zou ook prima kunnen. Het viel mij wel op dat het masker een licht zoete geur had, wat ik zeer aangenaam vond. Sommige klei maskers ruiken naar mijn mening niet heel lekker, maar deze was zeer prettig.

Zeker omdat het masker ook zo goedkoop is (0,59 cent voor 2 maskers) raad ik hem zeker aan. Erg leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk nog leuker om zelf van te genieten. Organiseer een leuke middag met vriendinnen waarin je gezellig met elkaar een maskertje aan brengt, en ondertussen volop bij kletst.

Kende jij het lovelife clay mask al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Lovelife clay mask – weekend love 2x 8ml

Comments are closed.