Love2Craft | Paper cutter and embossing machine van Action!

Paper cutter and embossing machine van Action

Ze zijn er weer! De paper cutter and embossing machine van Action zijn er weer en dat betekend heel veel extra knutselplezier. Deze handige machine kan prachtige stickers maken, maar ook relief blaadjes en figuurtjes. En deze van de Action is nog relatief goedkoop vergeleken met andere soortgelijke apparaten. Mocht je ze tegenkomen bij de Action, neem er dan zeker eentje mee want dit is echt iets voor iedere knutselfan!

In 2018 liep ik net de aanbieding mis en daardoor ook het bemachtigen van deze gave machine. Maar toen ze eind augustus 2019 toch weer in de winkel verschenen en nu voor €29,95 te koop zijn wist ik dat ik deze meteen wilde kopen. (hij was overigens tot 3 september 2019 in de weekaanbieding) Toch was mijn moeder mij voor en kocht ze deze voor mij (echt onwijs lief!!). Ik snap dat het alsnog veel geld is, maar dit is een stuk goedkoper dan vele andere machines.

Love2Craft – over deze machine
Paper cutter and embossing machine van Action

Wat zit er allemaal in deze grote doos?
– De snij en embossing machine
– 4 platen voor het snijden en embossen van papier
– 1 3D embossingmal maat 15x15cm
– 1 3D embossingmal maat A6
– 2 mini snijmallen maat 5x5cm
– Instructievel

Je koopt deze machine best wel compleet en kunt meteen aan de slag als je thuis bent. Met de 2 embossingmallen en de 2 snijmallen kun je al erg leuke knutsels maken. In mijn pakket zat een embossingmal met plusjes en een soort bloementjes en eentje met een soort regenbogen. (deze mallen zijn erg dik en groen gekleurd) De snijmallen bevatten blaadjes, bloemen en lijsten. Onthoud dat dit de start set is en je hierbij nog honderden embossingmallen en snijmallen bij kunt kopen. Dit kun je doen bij Action (ja ik liet mij ook even gaan!) maar ook bij andere winkels.
Love2Craft

Wat kun je doen met zo’n machine?

Nu spreekt de naam voor zich lijkt mij, je kunt er papier mee snijden en papier mee embossen (er een relief in maken). Je kunt het gebruiken voor je bullet journal (zoals ik dat doe) of gebruiken om kaarten mee te maken bijvoorbeeld.

In de doos zit een hele makkelijke instructievel waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit apparaat moet gebruiken. Nu heb je wellicht niet echt mallen erbij zitten waar je direct warm van wordt maar zoals ik hierboven al schreef kreeg ik van mijn moeder ook een hele stapel met embossingmallen en snijmallen.
Paper cutter and embossing machine van Action
Ze zijn ook regelmatig in de weekaanbiedingen en daardoor nog aantrekkelijker om er een aantal mee te nemen. Ze verschillen in prijs tussen de €0,69 en €0,99 per stuk. Daarnaast hebben ze ook hele leuke zelfklevende glitter sheets te koop (bij Action) voor €0,99 die je ook bij deze Paper cutter and embossing machine van Action kunt gebruiken. Daarin zitten 10 vellen (2 vellen per kleur) en perfect voor de snijmallen!

Ik ben echt heel blij met deze start set. Het gaat een hele mooie toevoeging zijn op het knutselen voor mijn bullet journal aangezien de mogelijkheden enorm groot zijn. Wist je bijvoorbeeld dat je op Aliexpress ook hele leuke accessoires hiervoor kunt kopen? Misschien dat ik binnenkort een inspiratie artikel hierover deel om ook jou te inspireren voor dit gave apparaat!

Heb jij deze gave Paper cutter and embossing machine al gezien bij Action? Of heb je hem misschien al kunnen bemachtigen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Love2Craft | Paper cutter and embossing machine van Action!

  1. Zo leuk en wat een koopje
    Ben heel benieuwd hoe jou bulletjournal gaat worden nadat jij dit hebt gebruikt….

    Een fijne dag ‍♀️

Comments are closed.