Lord&Berry crayon lipstick

styletone
Een tijdje geleden zat in de Styletone box het product van Lord&Berry. Het is een lipstick in de vorm van een pen. Ik kreeg een prachtige rode kleur, en ga jullie vandaag alles vertellen over deze crayon lipstick. Benieuwd wat ik van dit product vind, en of ik het zelf ook zou aanschaffen?

Voordat ik dit product kreeg in de Styletone box had ik nog nooit eerder van dit merk gehoord. Lord&Berry is een Italiaans merk. Het is een heel erg apart product. Eerst snapte ik er niet veel van, maar het schijnt zo te zijn dat je hem moet slijpen. Zoals je met een potlood doet, zelf heb ik dat nog niet uitgeprobeerd want het duurt nogal lang voordat je hem moet gaan slijpen.

Natuurlijk laat ik dit product ook op mijn lippen zien. Het is een knallende rode kleur, die je door de pen vorm makkelijk kunt aanbrengen.
Lord&Berry

Ik ben niet heel erg enthousiast over dit product. Waarom? Je moet hele mooie gladde lippen hebben, want je ziet werkelijk elk velletje of oneffenheid. Dat vind ik persoonlijk heel erg jammer. In de zomer heb ik wel mooie gladde lippen, maar zodra het maar een klein beetje koud is of wordt dan krijg ik velletjes. De kleur van dit product vind ik wel heel erg mooi, en zeker nu het warmer gaat worden.

Of ik dit product vaak ga gebruiken vraag ik mezelf wel erg af. Het benadrukt echte minder mooie kanten van je lippen, en dat is echt heel eg jammer. Wil je meer weten over waar je het product kunt bestellen en hoeveel het kost? Kijk dan in dit artikel van de Styletone box.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Lord&Berry crayon lipstick

  1. Mooi kleurtje! Maar zo te horen is dit product niets voor mij, ik heb ook niet echt gave lippen. -x-

  2. Mooi kleurtje! Fijn dat het in een pen vorm is, maar jammer dat je je velletjes kan zien. Liefs

Comments are closed.