Listogram | Het nieuwe notitieboek?

listogram, Mijn favoriete food lijstjes & Mijn reizen in lijstjes

Je kent het vast wel, je snuffelt op internet en ziet iets interessant voorbij komen maar vraagt je af of het wel iets voor jou is. Als je dan dat product in de winkel ziet liggen voor een nog fijner prijsje dan kan ik het niet laten om te laten liggen. Bij Kruidvat nam ik de Listogram Mijn favoriete food lijstjes mee en ook de Listogram mijn reizen in lijstjes. Maar wat is het nu eigenlijk precies?

Ben jij dol op het maken van lijstjes? Dan zijn de boeken van de Listogram serie echt iets voor jou! Ik laat je nu 2 soorten zien, maar er zijn er nog meer! Sneller dan een dagboek, leuker dan een notitieboek! De boeken in deze Listogram-serie zijn namelijk veel meer dan alleen vrolijk geïllustreerde notitieboeken.

Listogram mijn favoriete food lijstjes
listogram, Mijn favoriete food lijstjes & Mijn reizen in lijstjes

In dit favoriete food lijstjes boek komt echt alles op het gebied van voedsel/eten voorbij. Wat zijn je favoriete recepten om zelf te maken? De boerenmarkten die je al hebt afgestruind? De beste traktaties die je ooit gezien of gemaakt hebt? En naar welke restaurants wil je beslist nog een terug met je kids … of alleen met je lover? Noteer het allemaal. Een boek voor uren droom- en schrijfplezier!
Het boek bevat 158 pagina’s die je allemaal kunt invullen. De super mooie en vooral vrolijke plaatjes door het hele boek heen, doet mij echt denken aan een bullet journal.

In het boek zit een inhoudsopgave waardoor je gericht naar bepaalde bladzijde kunt gaan. De layout staat al vast in het boek maar je kunt nog genoeg bijschrijven op de pagina’s. Deze pagina’s vind ik zelf erg tof:
– Favoriete ontbijtgerechten
– Wat ik altijd in huis heb
– Bakken
– Voor bij de koffie
– Wat ik zelf kweek of zou willen kweken

Listogram mijn reizen in lijstjes
listogram, Mijn favoriete food lijstjes & Mijn reizen in lijstjes

In dit boek ‘Mijn reizen in lijstjes’ komt alles op het gebieden van reizen en vakanties voorbij. In Travel Listogram komt alles op het gebied van reizen voorbij. Wat zijn je favoriete plekken op aarde? In welke musea ben je allemaal geweest? Naar welke landen of steden wil je graag toe? Wie waren je vakantieliefdes? En welke vakantieherinneringen hebben een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Noteer het allemaal. Een boek voor uren droom- en schrijfplezier.
Ook dit boek bevat 158 bladzijdes die je kunt invullen met jou eigen ideeën en herinneringen. Zodra ik dit boek open sla krijg ik gelijk zin om op vakantie te gaan, de vrolijke en vooral inspirerende plaatjes zijn echt heel leuk gedaan!

Ook dit boek begint weer met een inhoudsopgave waardoor je makkelijk dingen terug kunt vinden. Pagina’s die ik in dit boek erg tof vind:
– Door mij bezochte landen
– Bucketlist: plekken die ik nog zou willen bezoeken
– Hier kom ik zeker nog eens terug
– Onmisbare items tijdens het reizen
– Budgettips
– De ideale vakantie

Op dit moment zijn er te koop; Parenthood, Food, Travel. Ook online te koop bij Bruna en Bol.com. Online te koop voor €6,99 maar bij Kruidvat liggen ze nu voor maar €3,99 in de winkel!

Welk boek lijkt jou het leukst?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Listogram | Het nieuwe notitieboek?

Comments are closed.