Lipstick van W7 – Red Hot

W7 - Red Hot
Al een hele lange tijd geleden kreeg ik de W7 lipstick bij een winactie die ik won bij Joor. Joor ken ik al heel lang via het bloggen, en toen ik een verrassingspakketje had gewonnen op haar blog, kon ik niet wachten tot ik wist wat er in zat. Eén van de producten die ik het pakketje zat was een W7 lipstick. Zelf had ik nog niet eerder een lipstick van dit merk gehad, dus was erg benieuwd.

De kleur sprak me al gelijk heel erg aan. Ik ben dol op rode lipstick, en toen ik zag dat deze knal rood was, kreeg ik een grote glimlach op mijn gezicht. W7 is een budget merk, en ik was al erg tevreden over de paletten die ze in hun assortiment hebben, maar ben ik dat ook met de lipstick?

W7 lipstick
W7 - Red Hot

De lipstick zit in een simpel hard plastic verpakking, en is helemaal rood en heeft een zilver kleurig logootje van W7 op de dop staan. De kleur is Red Hot, en roder dan deze kleur wordt het ook niet. Hij is heel erg aanwezig! Zelf vind ik dat prachtig.
W7 - Red Hot

De verpakking ziet er misschien wat goedkoop uit, en dat is ook niet zo gek voor een budget merk, want het gaat om het product. Zelf maakt het me eigenlijk vrij weinig uit hoe de verpakking van een product eruit ziet, als het product zelf maar goed is! En dat is het zeker van bij lipstick, de kleur blijft redelijk kan op mijn lippen zitten. Al lijkt hij wel donkerder op mijn lippen, dan op mijn hand.
Look

Ik kan W7 heel erg aanraden, als je houd van budget maar toch ook van een redelijke kwaliteit. Waar je de producten van W7 kunt kopen is onder andere bij de OP=Op winkels, en online bij verschillende webshops.

Heb jij producten van W7 in huis? En draag jij wel eens rode lipstick?

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 8 juni / 16:04

    Wat een mooie kleur, Ik heb helaas nog geen producten van W7 maar hoop deze ooit wel eens aan te schaffen want ze zien er erg mooi uit.
    rustigsamen onlangs geplaatst…Product Review – HandcrèmeMy Profile

    • 8 juni / 17:23

      Dankjewel! Het zijn mooie producten! Bij de op=op zijn ze heel vaak in de aanbieding.