Anders

Yoors – Wat is het? En wat doe ik daar?

Hallo lieve volgers en bezoekers!

Vanaf vandaag ben ik te vinden opΒ Yoors . Yoors is een website waar je artikelen kunt delen met anderen. Ik deel mijn blogpost ook op deze site. Ik ben begonnen met een aantal artikelen online te plaatsen daar (die ook al hier op mijn blog staan). Je kunt je er gratis op aanmelden, en doormiddel van je artikelen geld kunt verdienen. Per artikel kun je 5cent per review krijgen. Hoe meer volgers je er dus op hebt hoe meer reviews je krijgt, en hoe meer je verdient. Ik zal heel eerlijk met jullie zijn omdat ik dat zelf graag ben tegen jullie, en jullie er ook meer aan hebben dan. Ik heb in 3uurtjes al ruim 3euro verdiend. Een leuk zakcentje dus als blogger zijnde!
Op Yoors heet ik ook gewoon Lifebyme en ik ben dan ook makkelijk te vinden met mijn DIY , Food en beauty artikelen! Niet alle artikelen van mijn blog wil ik daarop zetten, alleen diegene die ik vind wat meerwaarde heeft.

Ben jij al lid van Yoors? Zo ja, laat me weten hoe je heet, dan ga ik je volgen!

22 thoughts on “Yoors – Wat is het? En wat doe ik daar?”

    1. Dankjewel! Ja ik vind het ook heel erg leuk! Leuk om nieuwe mensen te leren kennen en om mijn artikelen nog meer te kunnen delen!

        1. Nee inderdaad! Kan wel een zakcentje gebruiken, helaas niet veel orders op het werk, en heb al 2 dagen niet hoeven te werken. Morgen mag ik wel weer komen, maar het is maar de vraag voor hoelang!

  1. Ik zit sinds kort op yoors. Leuk en handig al die verschillende artikelen. Sommige leerzaam, andere gewoon voor de fun. Ik ga je artikelen daar lezen. πŸ™‚

Comments are closed.