Yoors – Wat is het? En wat doe ik daar?

Hallo lieve volgers en bezoekers!

Vanaf vandaag ben ik te vinden op Yoors . Yoors is een website waar je artikelen kunt delen met anderen. Ik deel mijn blogpost ook op deze site. Ik ben begonnen met een aantal artikelen online te plaatsen daar (die ook al hier op mijn blog staan). Je kunt je er gratis op aanmelden, en doormiddel van je artikelen geld kunt verdienen. Per artikel kun je 5cent per review krijgen. Hoe meer volgers je er dus op hebt hoe meer reviews je krijgt, en hoe meer je verdient. Ik zal heel eerlijk met jullie zijn omdat ik dat zelf graag ben tegen jullie, en jullie er ook meer aan hebben dan. Ik heb in 3uurtjes al ruim 3euro verdiend. Een leuk zakcentje dus als blogger zijnde!
Op Yoors heet ik ook gewoon Lifebyme en ik ben dan ook makkelijk te vinden met mijn DIY , Food en beauty artikelen! Niet alle artikelen van mijn blog wil ik daarop zetten, alleen diegene die ik vind wat meerwaarde heeft.

Ben jij al lid van Yoors? Zo ja, laat me weten hoe je heet, dan ga ik je volgen!

Volg:

22 Reacties

  • 18 augustus / 18:00

   Dankjewel! Ja ik vind het ook heel erg leuk! Leuk om nieuwe mensen te leren kennen en om mijn artikelen nog meer te kunnen delen!

   • 18 augustus / 18:01

    Dat is zeker waar en het geld is ook niet mis ^^

    • 18 augustus / 18:03

     Nee inderdaad! Kan wel een zakcentje gebruiken, helaas niet veel orders op het werk, en heb al 2 dagen niet hoeven te werken. Morgen mag ik wel weer komen, maar het is maar de vraag voor hoelang!

     • 18 augustus / 18:05

      Ik hoop nog een tijdje, zodat je nog wat kan verdienen ^^

      • 18 augustus / 18:07

       Dankjewel! Ja ik hoop het ook, heb tot 30 september nog mijn 0uren contract lopen, dus duimen dat ik nog wat dagen kan werken!

       • 18 augustus / 18:15

        Dat hoop ik ook, ik duim voor je ^^

 1. 18 augustus / 16:30

  Yes, ik ben wel lid. Heb er alleen al even niks op gezet, moet ik snel weer eens doen. Even alles bijwerken daar! 🙂 https://yoo.rs/simscupoftea/

  • 18 augustus / 18:01

   Leuk! Ga je zeker volgen!

   • 18 augustus / 18:27

    Leuk! Als het goed is volg ik jou nu ook!

 2. 18 augustus / 16:49

  Ik ben nu ook lid! Ik heet ItsCstyle (natuurlijk). xxx

  • 18 augustus / 18:01

   Haha ja ik heb je gevonden 🙂 en jij mij ook zag ik! Gezellig 🙂

   • 18 augustus / 19:59

    Haha ja leuk! xxx

 3. 18 augustus / 17:20

  Lijkt mij een leuke site, daar ga ik nog eens een kijkje op nemen! Xx

  • 18 augustus / 18:02

   Leuk! Laat me weten als je er ook lid van bent, dan ga ik je volgen 🙂

 4. 18 augustus / 19:18

  Ik zag de site al voorbij komen op Facebook! Zal eens een kijkje nemen! xo

 5. 19 augustus / 11:11

  Handig! Ik heb het zojuist aangemaakt, ik heet preciouslifestyle.

 6. maureentje
  19 augustus / 23:11

  Ik volg jouw nu ook! 🙂 groetjes Maureentje

 7. 21 augustus / 12:22

  Hoi Lifebyme. We zijn superdankbaar voor deze post en voor je bijdragen! Blijf vooral doorgaan en iedereen die naar Yoors komt. Van harte welkom!

 8. 22 augustus / 12:42

  Ik zit sinds kort op yoors. Leuk en handig al die verschillende artikelen. Sommige leerzaam, andere gewoon voor de fun. Ik ga je artikelen daar lezen. 🙂

 9. 25 augustus / 22:07

  Lijkt me enorm handig, ik ga eens een kijkje nemen 🙂 Liefs! x