Personal

Life Diary | Werk, werk en nog eens werk

Ja ja, het is jullie vast niet ontgaan! Ik werk nu alweer een paar weekjes, en het is druk. In ieder geval veel drukker dan dat ik de afgelopen maanden ben geweest! Het is en blijft wennen om weer hele dagen druk te zijn. Veel te lopen, tillen, trekken etc. En natuurlijk het vroege opstaan! Maar ondanks dat ik werk maak ik nog steeds leuke dingen mee! Ik neem je mee terug naar 2 weken geleden.
_DSC2712
Nee thuis komen uit je werk is alles behalve saai! Zeker als er een pakketje op je staat te wachten! Ooh wat was ik blij, want ik had een winactie gewonnen en ik was zo benieuwd naar de producten! Geen van alle had ik nog, dus ik kon als het even mee zat ze ook gaan reviewen voor mijn blog! En ja hoor, ik had geluk! Kijk maar mee naar een dagje thuiskomen van je werk!

_DSC2713
Allereerst kleedde ik me om, en zette ik mijn laptop aan, met het pakketje ernaast zodat ik het gelijk kon gaan uitpakken. Een flesje Arizona ernaast want ik had best wel wat dorst!

_DSC2716
Je kunt het niet heel erg goed zien op de foto, maar ik stak wat kaarsjes aan. Vind ik zelf altijd wel gezellig, ook al is het nog licht πŸ™‚

_DSC2718
Daarna ging ik heel confortabel achter mijn bureau/tafel zitten en ging ik natuurlijk het pakketje uitpakken!

_DSC2721
Zo lief! Ze hadden er een heel lief kaartje bij gedaan, met een hele lieve tekst!
Kijk maar!
_DSC2722
Lief hΓ©! Ik was natuurlijk heel erg blij met de producten die ik had gekregen. Hoe moe ik ook was, ik maakte een geweldige slaperige selfie!

_DSC2720
Omdat ik (ondanks dat ik heel erg moe was van het werken) nog wat productiefs wou doen, ben ik gaan knutselen. Een DIY die binnenkort terug komt op mijn blog. Niet te moeilijk, en grootst, maar simpel en klein! Kan ook wel eens toch?

_DSC2757
S’Avonds zou het gaan onweren, maar helaas geen bliksem te zien vanuit mijn raam! Wel hele mooie wolken!
_DSC2793
Het was alweer veels te laat, en ik ging ook veel te laat naar bed. Ik deed mn lenzen uit, en zetten mijn bril op, en ging nog even lezen.

_DSC2808
Ook maakte ik nog een hele leuke en rare foto van mijn voeten. Daarna ging ik slapen, want tja ik moest er die ochtend weer vroeg uit!
_DSC2823
Ik kon trouwens wel heerlijk slapen met de onweer! En regen natuurlijk!

Houden jullie van regen en onweer als je gaat slapen?

digitale handtekening

10 thoughts on “Life Diary | Werk, werk en nog eens werk”

  1. Heel leuk dagje πŸ™‚ Ik vind het ergens ook mooi klinken, dus in slaap komen was geen probleem πŸ™‚

  2. Leuk dagje meid!! Die bril staat je goed !! πŸ™‚ ik kan er doorheen slapen. . Haha want ik heb oordoppen in!

    1. Dankjewel! Ik draag hem niet vaak, alleen als ik mijn lenzen uit heb gedaan, want ik krijg er een zere neus van (is gebroken geweest, precies op de plek waar de bril op rust), dus tja. Ooh heerlijk hΓ©, kun je in ieder geval goed slapen! xx

  3. Leuke diary! En ik slaap echt geweldig wanneer het regent, maar als het begint te donderen en bliksemen compleet niet aangezien ik er bang van ben πŸ˜› Liefs! x

Comments are closed.