Personal

Life Diary | Paleis het Loo

Life Diary 19 september
Het is weer zaterdag en dat betekend dat ik vandaag weer een life diary voor jullie heb. Ik ben namelijk vorig weekend naar Paleis het Loo geweest, en het leek me wel leuk om hier een plog van te maken. Ik neem jullie mee terug naar vorige week zaterdag! Lees & kijk je gezellig mee?

Zoals ik al vertelde ben ik die dag naar paleis het loo geweest! Omdat ik wist dat daar de tentoonstelling over Sisi was, wilde ik er heel erg graag naar toe! Kijk maar mee naar die dag!

Carolien de Graaf
Het zou die dag niet heel warm worden, dus ik besloot om deze heerlijke trui van de Primark te voorschijn te halen! Leuke mint kleur met driekwart mouwen!

Nagellak stash Carolien
Ik was die ochtend al vroeg wakker, want ik had nog behoorlijk wat te doen! Onder andere het neerzetten van mijn nagellak stash. Totaal 39 flesjes nagellak!

vet plantjes lifebyme
Eerder die week kocht ik deze leuke vetplantjes, en de leuke potjes van de action! Ik koos de kleuren van mijn kamer. (en tevens mijn lievelingskleuren!) Kijk eens hoe leuk de plantjes staan in mijn kast!

Salami met augurk
Ondertussen gingen we natuurlijk ook nog even eten, en ik at onder andere dit heerlijke ‘snackje’ namelijk salami met augurk *smelt weg*. Ik houd er van! Heerlijk!

Paleis het loo de stallen
Rond 1uur waren we dan bij paleis het loo! We kozen express niet om ‘s ochtends al te gaan omdat we vroeger regelmatig al bij het paleis zijn geweest. We liepen eerst hier bij de stallen, waar we erg mooie dingen hebben gezien! Ook stonden er nog 3 paarden in de stal!

Paleis het loo
Ja ja, eindelijk kwamen we bij het paleis! (aan de linkerkant is de sisi tentoonstelling)

Paleis het loo carolien de graaf
Natuurlijk moet ik ook nog even op de foto met het paleis 🙂

sisi tentoonstelling paleis het loo
En toen konden we eindelijk naar waar ik voor was gekomen! Ik moet zeggen dat ik echt heel erg ben geschrokken van de tentoonstelling. Het was erg mooi, en heel uitgebreid! Waar ik van schrok is dat sisi maar een taille had van 51 cm. Dat is net zoveel als mijn bovenbeen! Ze had ongeveer 25kilo ondergewicht! Echt ontzettend sneu! Wat een verschrikkelijk leven moet ze gehad hebben! Want de film is het veels te mooi gemaakt!
Carolien bij paleis het loo
En we maakte ook nog even een leuke foto bij de deur van het paleis!

Tuin van paleis het loo
Het paleis viel ontzettend tegen! Heel veel kamers waren leeg omdat ze er aan het verbouwen zijn. Heel jammer dat dit nergens werd aangegeven! Beetje jammer! Dan maar even de mooie tuin doorlopen!

pauw bij paleis het loo
Toen we naar de uitgang liepen kwamen we een pauw tegen! Heel erg mooi die kleuren! Prachtig!

En dat was alweer deze life diary! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Wat doen jullie in het weekend? Vandaag (18 september) ben ik helemaal niet lekker te pas, dus ik denk dat het een rustig weekend wordt en lekker ga ‘uitzieken’. Fijn weekend allemaal!

Digitale handtekening Carolien de Graaf

8 thoughts on “Life Diary | Paleis het Loo”

    1. Ja zeilig hé! Ik schrok daar echt van! Dat is net zoveel als mijn bovenbeen! Echt erg! En gewoon ook ongeveer 25 kilo ondergewicht! Echt niet normaal!

Comments are closed.