Personal

Life Diary | Mooi weekend!

Oke ik weet het, ik maak alleen maar life diary’s van het weekend. Maar door de weeks kan ik nauwelijks ergens foto’s van maken omdat ik dan werk. Het weekend daarintegen is ook veel leuker dan door de weekse dagen! Er gebeuren de laatste weken haast wonderlijke dingen. Het is zo apart dat je het kunt ervaren dat er weer wat licht aan het einde van de tunnel te zien is! Ook dit weekend in deze life diary was heel erg speciaal! Wil je weten wat er zo speciaal was? Lees dan verder!
_DSC2997
Ik werd best wel vroeg die ochtend wakker (op zaterdag), rond 7uur al! Best vroeg voor het weekend toch? Ik besloot om nog even op bed te blijven en daarna maar een lekkere douche te nemen!

_DSC2979
Goedemorgen! Check mijn super schattige pyjama van de Primark! Ik had eerst alleen het shirtje omdat de broek niet meer in mijn maat er was. Maar toen ik een aantal dagen daarvoor de broek bij de Primark kon halen was ik enorm blij! Het is toch een hele leuke pyjama vind ik zelf!

Ik ging eerst maar eens even douchen, ik zocht de producten bij elkaar die ik wilde gebruiken, en koos deze uit:
_DSC2953

Gedoucht en wel, maakte ik me klaar voor deze bijzondere dag! Ik pakte mijn nieuwe vestje (ook van de Primark) en besloot een ‘fleurige’ outfit er van te maken!
_DSC2952
Het vestje is zo fijn! En heeft ook zo’n leuke kleur!

Daarna maakte ik eerst een ontbijt (geen foto van) en dronk ik koffie (in mn eentje want mijn ouders waren al weg om ‘het speciaals’ op te halen! Ik besloot om ondertussen maar bezig te gaan voor mijn blog!
_DSC2955
Koffie erbij en foto’s bewerken. Ik had nog een leuk ideetje en besloot om dat maar even tussendoor te doen. Ik maakte namelijk foto’s van mijn garnaaltjes! Kijk maar eens hoe schattig dit mannetje is!

_DSC2958
Je kunt de mannetjes herkennen doordat ze vaak een hele lichte of witte kleur hebben. Ik heb trouwens vuur garnalen! Die zijn heel erg mooi donker rood!

Daarna pakte ik de telefoons bij elkaar want mijn moeder zou gaan bellen. Spannend!! Wachten duurt zo lang, en ik wordt er altijd zenuwachtig van!
_DSC2974

Tegenwoordig vind ik het ook leuk om overdags kaarsje te branden, dus ik besloot om even niet aan de zenuwen te denken en maar eens even een kaarsje aan te steken!
Deze is trouwens heerlijk van de Primark! Ruikt heel er lekker!
_DSC2954

Van de middag heb ik geen foto’s want mijn ouders kwamen thuis met ‘het speciale’. Nouja, ik kan jullie het ook wel gewoon vertellen. In februari hebben we onze vorige auto weg moeten doen omdat deze gewoon helemaal op was. We zaten dus 17 weken zonder auto. Echt niet leuk hoor! Maar ik ben super trots op mijn ouders dat ze het voor elkaar hebben gekregen om weer een auto voor de deur te hebben! En wat voor een. Een hele mooie ford forus 1.8! Een heel mooi ding! Binnenkort gaan jullie hem vast nog zien op de foto! Want ooh wat gaan we hier plezier aan beleven! Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt! Je leert waarderen wat je hebt en bent des te blijer als je het wel weer kunt!

In de avond ging ik rond 10uur naar bed, maar ik ging nog niet gelijk slapen, ik besloot om een nieuw ontdekte serie verder te kijken!
_DSC2999
Rond 12 uur ging ik dan wel slapen. Het was een heerlijk weekend. Zondags zijn we gelijk een dagje weg geweest met de auto. Naar ter huurne bij de duitse grens. En hopelijk gaan we nog veel vaker een dagje weg! Ik heb de smaak te pakken! Want dit wordt ook de auto waar ik de eerste meters mee ga rijden. Want mijn vader gaat natuurlijk wel oefenen met mij voordat ik met rijlessen begin! Spannend 🙂

digitale handtekening

18 thoughts on “Life Diary | Mooi weekend!”

  1. Wat fijn dat jullie weer een auto hebben! 🙂 En die pyjama van de Primark is het einde idd ik heb hem zelf ook 🙂

    1. Haha ja die pyjama is echt heel erg fijn! Jaa echt fijn hoor om weer een auto te hebben:) Je kunt overal weer naar toe etc.

    1. haha ja als je die week ervoor elke ochtend om 5uur moest opstaan voor je werk, ben ik in het weekend daarna altijd om 7uur al klaar wakker!

    1. Ik heb de laptop bij de Scheer&Foppen gekocht in Januari. Ik kan er heel goed op bewerken. Hiervoor had ik een Compaq laptop maar deze die ik nu heb is duidelijk beter! Voordeel is dat er veel app’s beschikbaar zijn en je dus vaak gratis programma’s hebt voor het bewerken! Mijn video’s van YouTube bewerk ik altijd met deze laptop! xx

  2. Mooie blog Carolien! Ik heb het dus gevonden haha

Comments are closed.