Anders

Life Diary | Koffer inpakken

Goedemorgen lieve bezoekers en volgers van mijn blog! Op het moment dat ik dit schrijf is het zaterdagochtend, (voor jullie nu ook, maar dit heb ik vorige week voor jullie geschreven 1-8) Het is namelijk de dag dat ik mijn spulletjes in moet pakken en klaar leggen voor de vakantie! Ik ben druk vandaag! En laat in deze Life Diary zien wat ik allemaal gedaan heb! Kijk/lees je mee?
_DSC3163

Ik begin de dag rustig. Ik schenk wat koffie in, en maak een schaaltje met cornflakes. Dit eet ik op in bed, lekker warm onder de dekens! Ik had mijn blogspullen al klaargelegd op mijn nachtkastjes dus ik kon gaan kijken wat ik die dag voor mijn blog nog moest gaan doen. Ik besloot om eerst alle lieve reacties te lezen en te beantwoorden. Tjonge dat is best nog wel veel als je het door de weeks ook niet doet!

Daarna ging ik mij aankleden en even met mijn moeder de laatste boodschapjes op de fiets te halen. Mijn vader moest die dag nog de hele dag werken. Toen we thuis kwamen van de boodschappen, besloot ik om verder te gaan met mijn blog. Ik moest onder andere deze blogpost nog schrijven. Weer pakte ik mijn super leuke en handige meeneem beker, en dronk er thee uit!
koffer inpakken
Daarna besloot ik op mijn koffer in te gaan pakken en ik pakte eerder al kleding die ik mee wilde nemen, alleen nu wilde ik setjes kleding gaan maken. Veel makkelijker!

Onder tussen maakte ik ook nog foto’s van mijn baby garnaaltjes! Super schattig!
koffer inpakken
De baby garnaaltjes zijn nog doorzichtig en heel erg klein! Zien jullie de kleine smurf hier op de foto? Ik wel!

Daarna ging ik mijn toilettas inpakken. Ik maakte een lijstje met wat ik allemaal mee moest nemen. Zo hoopte ik niets te vergeten!
koffer inpakken
koffer inpakken
Ik nam natuurlijk ook de nodige make-up mee! Of ik het ga gebruiken is een tweede.
Daarna zocht ik alle kabeltjes en laders bij elkaar, om het in mijn laptop of camera tas te stoppen. De laptop tas ging in mijn koffer, en de camera tas voorin de auto! Zodat ik ook onderweg foto’s zou kunnen maken.
koffer inpakken
Ik deed ook mijn slaapzak nog in mijn koffer, want ik had nog genoeg ruimte over! Zo was ik klaar voor vertrek. Helaas moest ik nog wel even wachten, want we gingen zondag avond pas weg.
koffer inpakken
Als jullie dit lezen is het mijn laatste dag alweer van de vakantie. Morgenavond gaan we terug. Dan ben ik alleen maandag thuis, en dan ga ik gezellig dinsdag tot vrijdag weer weg (maar dan op vakantie met mijn opa).

Hebben jullie nog wat leuks gedaan afgelopen week?
digitale handtekening

7 thoughts on “Life Diary | Koffer inpakken”

  1. Leuk! Alvast een fijne vakantie!
    Ik heb je genomineerd voor the versatile blogger award, maandag komt het bericht online!

    Liefs, Melissa

  2. Leuk artikel, hopelijk heb je het leuk gehad op vakantie! Is vast goed gekomen 🙂 xo

Comments are closed.