Personal

Life Diary | Just some day

_DSC4254
De laatste life diary is alweer een tijdje geleden, en daarom is deze life diary des te leuker! Ik neem jullie een dagje mee. Het was een prachtige zonnige dag, en had een volle planning! Ik besloot mijn kamer te veranderen, te leren voor de auto theorie, en zelfs nog bezig te gaan voor mij blog. Dat alles zie je vandaag in mijn life diary.
De wekker ging om 7.30uur, de tijd dat ik eigenlijk meestal op sta. Ik probeer mijn slaapritme iets beter vast te leggen, want anders slaap ik veel te lang.
Eerst ging ik beneden ontbijten met een kop koffie, wat ik elke ochtend doe. Daarna ga ik mij klaarmaken, doe ik mijn lenzen in, breng ik wat make-up aan. Dit doe ik voortaan op mijn nieuwe plekje! Kijk eens hoe leuk het is geworden zo, en veel meer ruimte.
_DSC4250

Daarna fietste ik naar de dierenwinkel om wat aquariumplantjes te halen voor mijn nieuwe aquarium. Nou ja nieuw is die niet, we hebben hem al jaren. Maar ik ga hem weer opstarten, en daar zijn wat aquarium plantjes voor nodig! Kijk maar hoe het er nu uit zien, zelfs zonder visjes ziet het er al super leuk en interessant uit!

_DSC4251

Links komen visjes, welke hebben mijn broertje en ik nog niet uitgezocht, maar dat komt de komende weken wel. En rechts komen de garnaaltjes die nu nog in het andere kleinere aquarium zitten. Ik zag daar ook al heel veel kleine baby garnaaltjes in zitten, dus het wordt nog lastig die er straks uit te vissen! Gelukkig zijn ze over 2 weken al wat groter en zullen ze niet door het netje heen kunnen zwemmen. De komende 2 weken dus nog een ‘kaal’ aquarium. Er zitten nu 5 verschillende aquarium plantjes in het aquarium.

_DSC4252
Tussen de middag at ik een boterham en dronk ik een kop thee, daarna was het tijd om even te zitten en weer 3 hoofdstukken van het theorie boek door te nemen. Ik neem steeds 2 of 3 hoofdstukken door, en schrijf er een korte samenvatting van in een speciaal notitieboekje voor mijn rijbewijs. Handig alles bij elkaar! Nog zo’n 50 bladzijdes en dan heb ik het hele boek gehad, en kan ik gaan oefenen met examentraining. Goede voorbereiding is het halve werk, en wie weet slaag ik dan in 1x!

_DSC4253
Aan het eind van de middag besloot ik om nog een aantal nagellak swatches te maken, want deze wachten al te lang. Maar naar 3 verschillende nagellakjes te hadden gefotografeerd, werden met nagelriemen en de huid eromheen wel erg rood voor de foto’s dus besloot ik om het erbij te laten. Of te wel, er blijven nog erg veel lakjes staan! Hebben jullie tips hoe je dit kunt doen? Binnenkort komen de eerste reviews online!

_DSC4267
‘s avonds aten we gezellig met z’n alle aan tafel, en trok ik daarna lekker iets comfy’s aan, en bestond mijn avond in het kijken van ‘Nashville’. Heerlijke serie, ik ben echt verslaafd. Helaas heb ik nu alle afleveringen gekeken op netflix, en moet ik wachten tot 12 november voor de volgende aflevering.
Kennen jullie Nashville? Zo niet, echt een aanrader als je van muziek houdt, en van een drama! Er zijn 4 seizoenen, en van seizoen 4 komt steeds een nieuwe aflevering bij.

Dat was zomaar een dag uit mijn leven, helemaal niet saai, en ik verveel me eigenlijk nooit! Moeilijk te begrijpen als buitenstaander denk ik. Ik kan eigenlijk altijd wel iets doen voor mijn blog, bijvoorbeeld foto’s maken, maar ook vooruit schrijven. Nieuwe ideeen bedenken, reageren op andere blogs, en nog veel meer! Een uurtje is eigenlijk helemaal niets tegenwoordig, de tijd gaat zo snel. Alleen al op pinterest kan ik zo een hele middag kwijt zijn, net zoals gister bijvoorbeeld. Na het middag eten besloot ik om weer eens een kijkje te nemen daarop en voor ik het wist was het half 5, en was de planning voor de dag al helemaal verstoord. Vervelen jullie zich wel is? Of kun je ook altijd wel iets doen voor je blog?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

3 thoughts on “Life Diary | Just some day”

    1. Ja ik wilde er als er visjes bij in zitten een artikel over schrijven 🙂 De garnaaltjes zitten er al wel in, alleen kun je die nog niet zo goed zien omdat ze zich verschuilen tussen de plantjes en achterop het hout 🙂

Comments are closed.