Personal

Life Diary | Huishoudbeurs

huishoudbeurs
Zaterdag 27 februari ben ik samen met mijn ouders een dagje weggeweest. Ik ging namelijk met mijn moeder naar de huishoudbeurs, en wilde dit graag vastleggen in een life diary. Kijk je mee?

Die ochtend begon redelijk vroeg. We vertrokken iets over 9 met de auto richting Amsterdam. Het zou natuurlijk heel erg druk worden, want het was de ene laatste dag van deze beurs dit jaar. Mijn vader zette ons voor de ingang van de RAI af, en ging zelf naar Schiphol. Ondertussen ging ik dus met mijn moeder naar de huishoudbeurs. Ik heb niet veel foto’s gemaakt, puur omdat ik het vaak vergat. Maar ik heb wel een paar leuke foto’s die ik wil delen, en zo krijgen jullie een beetje een indruk hoe deze dag verliep.

Om 10uur zaten we nog in de auto en reden we op de snelweg richting Amsterdam. Ik nam een kokosmakroon. Mmm, deze zijn zo lekker!
huishoudbeurs

Ik maakte ook even een selfie in de auto. Tja waar moet ik anders foto’s van maken.
huishoudbeurs

Bij de huishoudbeurs was het veel te druk om foto’s te maken, en jullie zouden dan alleen maar gezichten zien van andere mensen. Niet heel interessant om te laten zien, vond ik zelf. Dus ik heb geen foto’s van de huishoudbeurs. Wel heb ik toen we klaas waren nog foto’s gemaakt. (Ik heb 1 foto gemaakt van de wafel die we kochten op de beurs. Even bijkomen was geen overbodige luxe. Het was zo enorm druk!)
huishoudbeurs

Papa kwam ons tussen 2 en half 3 weer ophalen, want we hadden alles al gezien, en zijn toen even doorgereden naar Schiphol. Even vliegtuigen kijken, vind ik echt heel erg ontspannend! (hier kun je een klein stukje van zien in de vlog van vorige week zondag!)

Daarna reden we door naar Aalsmeer waar we nog even langs een Poolse supermarkt gingen. Daar kochten we wat lekkere poolse dingen, en ging vervolgens weer richting huis. Rond 5uur waren we bij Barneveld, waar even bij de Mac Donalds gingen eten. Op mijn instagram deelde ik een foto wat ik daar at. Namelijk een chicken sensation, big mac, 6 kipnuggets, en ik nam voor onderweg nog de nieuwe mac flurry (die vond ik alleen niet zo lekker dus na 2 happen liet ik de rest staan)
huishoudbeurs

We hebben een hele leuke dag gehad, en echt genoten. Hopelijk kunnen we dit soort dingen vaker doen als papa in het weekend niet hoeft te werken.

4 thoughts on “Life Diary | Huishoudbeurs”

Comments are closed.