Life Diary | Heel veel afwas

Het is alweer een heel tijdje geleden dat er een Life Diary online kwam. Tja dat komt omdat heel veel dagen hetzelfde zijn, en ik vaak dus niet iets interessant te vertellen heb. Maar vandaag laat ik een hele leuke dag zien waarin ik kookte en ik een heleboel afwas moest doen. Nouja moest, ik deed een heleboel afwas!
heel veel afwas
Allereerst wil ik even zeggen dat ik deze Diary met de foto’s doe, die ik heb gemaakt met mijn telefoon. De kwaliteit zal dus een heel stuk anders zijn. Ik probeerde dit een keertje uit, en weet nu dat dit geen optie is voor de volgende keren.

Mijn dag begon rustig. Het was erg koud die dag, en ik zat achter mijn laptop. Mailtje checken, artikelen schrijven en vooral veel rondsnuffelen op Pinterest.
heel veel afwas
Ik had een aantal artikelen klaar, maar er staan er nog veel te veel blauw. Toch maar vooruit werken, al is de inspiratie die dag ver te zoeken.

heel veel afwas
In de middag besloot ik om te gaan koken, maar daardoor moest ik wel eerst naar de supermarkt. Want we hadden niet alle ingrediënten in huis. Eenmaal thuis maakte we eerst deze veel te lekkere vlaai. In de vlaaivulling zaten, aardbeien, kersen, bramen en bosvruchten. Heel erg lekker! Natuurlijk met een beetje slagroom erboven op.

Daarna ging ik koken. Ik probeerde een recept uit van KellyCaresse. Namelijk een roerbakgerecht met zoetzure komkommer. Het was zo lekker dat ik samen met mam steeds naar de keuken liep om te snoepen. We moesten nog wachten tot we konden eten want nog niet iedereen was thuis.
heel veel afwas
Echt heel erg lekker. In plaats van Chinese roerbakgroente gebruikte ik paprika, prei en courgette.  En Chinese eiermie. De saus van pindakaas was zo lekker, en is thuis goed bevallen.

Tja en dan had ik natuurlijk nog alle afwas. Het was veel, heel veel. We hebben wel een vaatwasser, maar ik wilde graag afwassen. Niet alles wat er op de foto staat heb ik gebruikt hoor voor het koken, ik afwaste ook de dingen af die mijn lieve broertje had laten staan.
heel veel afwas

Daarna was het wachten op een pakketje die die dag zou komen. Ik had namelijk een winactie gewonnen een tijd geleden van Joorloveswriting en die kwam die dag binnen.
heel veel afwas

Hier heb ik ook een filmpje mee opgenomen, dus die komt binnen kort online op mijn YouTube kanaal. Wanneer ik precies herstart met het kanaal is nog onduidelijk, aangezien ik eerst een goed programma wil hebben om te bewerken. Maar het gebeurt zeker binnenkort! Maar daarover verschijnt ook vast nog wel een artikel. E dan was dit alweer mijn eerste Life Diary van 2016.

 

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Life Diary | Heel veel afwas

    1. Wat lief, bedankt voor je compliment! Ik vergeet het steeds, en dan denk ik achteraf. Had ik het maar vastgelegd 🙂 Maar ik ga zeker vaker proberen om dit te doen!

Comments are closed.