Anders Personal

Life Diary | Speciale 29 mei

Hier is die dan! Mijn allereerste ‘Life Diary’. Een soort online dagboek over leuk en minder leuke dingen die ik tegen kom ik het leven! Wees niet getreurd, het wordt geen Klaagmuur hoor! Ik wil het wel leuk houden, en natuurlijk mezelf ook een positieve kijk geven op bepaalde situaties. Hoe moeilijk soms dingen zijn, jullie gaan ze waarschijnlijk allemaal mee maken in mijn Life Diary. Vandaag start ik met mijn eerste! Kijk terug op mijn afgelopen 29 mei?
_DSC2522

29 mei was voor mij echt een hele leuke dag! Ik kreeg die dag namelijk te horen dat ik mocht gaan werken (ook al is het in eerste instantie alleen vakantie werk voor 6 weekjes), en mijn jongste broertje werd die dag 15 jaar! En dat gingen we natuurlijk wel vieren! Zijn vrienden kwamen, en wat familie ‘s avonds! Ik neem jullie mee naar deze dag met een aantal foto’s!

Ik begon deze ochtend met het schoonmaken van mijn kamer, en daarna heb ik geholpen met het schoonmaken van de rest van het huis! Maar met z’n 2en is het toch net wat sneller gedaan dan alleen hé!
_DSC2530
Ook heb ik gelijk mijn hoekje van mijn bureau opgeruimd, en het is nu net wat fijner om aan te werken voor mijn blog en YouTube! Wat vinden jullie ervan?
_DSC2531
Het doosje met nagellakjes etc, is mijn doosje waar ik nog een review over wil schrijven! Binnenkort zien jullie deze producten dus terug op mijn blog!

_DSC2526
Ik had nog een mooi to do lijstje dus het was tijd om die maar eens af te gaan werken! En ik moet zeggen dat het allemaal gelukt is! Knap toch?! Waar een wil is, is een weg! De komende tijd wordt het vooruit werken, want ik mag weer 6 weekjes 40uur per week werken, dus dan wordt het toch iets minder tijd voor mijn blog. Gelukkig heb ik dan de weekenden om mijn YouTube kanaal up to date te houden! En ook daar heb ik alweer wat vooruit gewerkt! Altijd fijn als dat kan!

Ik moest dus achter mijn laptop, en kon gelijk uit proberen om ik het bureau zo fijn vond! En ik moet zeggen dat ik het heel prettig vind zo om te werken! Alles bij de hand, en ook nog best overzichtelijk en netjes!
_DSC2520

Omdat ik al een flinke berg met producten had liggen om te gaan reviewen, besloot ik om een lijstje te maken met welke producten in welke review terug zullen komen! Deze producten gaan jullie sowieso terug zien op mijn blog. Nu alleen nog tijd vinden om er over te schrijven!
_DSC2532
Omdat in de avond de familie en vrienden van mijn broertje zouden komen, besloot ik om daarvoor nog even verder te gaan met mijn blog en schreef ik onder andere dit blogje alvast vooruit, en keek op de planning wat er allemaal nog gedaan moest worden. Zo maakte ik gelijk een planning voor de zaterdag en zondag! Ook vroeg ik ontzettend lief, en met super veel geslijm aan mijn ouders of we die zaterdag naar Nordhorn konden gaan, zodat we weer een keer naar de DM zouden kunnen.. En op het moment van schrijven weet ik helaas het antwoord nog niet, maar mocht ik dus wel zijn gegaan, dan hebben jullie dat ondertussen ook al kunnen lezen/zien op mijn twitter of instagram!

_DSC2611
En dan wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor het lezen van deze blogpost, en ik zou het leuk vinden als jullie mij laten weten wat je er van vond. Want dit is nog maar mijn 2e plog!
En wil ik jullie allemaal nog een heel fijn weekend wensen!

Veel liefs,
Carolien

21 thoughts on “Life Diary | Speciale 29 mei”

  1. Leuk! Binnenkort komt het op mijn blog. Ik ben druk bezig met het schrijven van alle reviews van de nagellakjes.

 1. Wat leuk zo plog!! Ben erg benieuwd naar de review van de nagellakjes
  Liefs Nathalie

  1. Dankje! Ja veel fijner nu, heb nog wat extra spulletjes geshopt gister voor mijn bureau (plakbandhouder, mankeerstiftjes, etc.. komt binnenkort een shoplog van online op mijn YouTube kanaal, moet nog even tijd vinden om hem te bewerken), echt veel fijner nu. Overzichtelijk en alles bij de hand!

 2. Echt super leuk ben benieuwd naar al je reviews!!!! Leuk zo opgeruimd plekje voor om aan je blog te werken! !!! 🙂 en handig zon lijstje!!!

 3. Leuke foto’s! Ik hou een planning bij in Excel, waarbij ik altijd al ver voorop plan wat ik wanneer wil online zetten. Dat brengt meer structuur en werkt heel goed voor mij. Het is ook heel leuk om iets in het groen te kunnen markeren, als het helemaal geschreven en ingepland staat! 🙂

  1. Wat grappig, dit deed ik ook in het begin! Ik plande alles in Excel, maar nu heb ik Wunderlist ook erg handig, en af en toe schrijf ik op wat dingen op op mijn whiteboard folie! Vaak als ik dan een dagje vrij heb en de hele dag werk aan mijn blog, dan vind ik het wel fijn om even wat zichtbaars te hebben. In Excel houdt ik nog wel steeds bij wat ik allemaal geschreven heb! Erg handig, zo voorkom je dubbele onderwerpen 🙂

 4. Wat leuk, zo’n plog! Ik heb een eigen planner gemaakt die ik gebruik. Vooruit plannen is zo fijn! Je bureau ziet er erg netjes uit. En heb je het nog voor elkaar gekregen om naar DM te kunnen gaan?

  Liefs,
  Carmen

  1. Hee! Ja het is gelukt om naar de DM te gaan 🙂 Heerlijke spulletjes geshopt 🙂 Binnenkort een shoplog van op mijn YouTube!

 5. Leuke foto’s! En ik ben benieuwd naar de reviews van al die leuke producten 😉 Liefs! x

Comments are closed.