Liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen!

Normaal bedenk en schrijf ik blogs uit de losse pols, die bedenk ik gewoon ter plekke. Maar voor deze blog ben ik in mijn hele oude blogboekje gedoken. Omdat ik al meer dan 10 jaar blog inmiddels (ja ik begon in februari 2013!!) en ik destijds helemaal fan was van lijstjes vond ik mijn blogboekje weer. Daarin schreef ik altijd onderwerpen die ik kon gebruiken voor een nieuwe blogpost. Daarom ééntje uit de oude doos (maar wel helemaal geïnspireerd op het nu!) ‘liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen!’.

Het lijkt mij een tof idee om eens in de zoveel maanden een blog te schrijven met liedjes waar ik momenteel naar luister en die ik echt heel erg kan waarderen. Mijn muzieksmaak kan met de dag veranderen, maar soms heb ik ook weken/maanden hetzelfde liedje in mijn hoofd. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd of jij op dit moment een liedje in je hoofd hebt, zo ja deel hem gerust in de reacties!

Liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen!

We trappen af met het nummer Forest Blakk – If you love her, wie mijn blog de afgelopen weken heeft gelezen kan het niet ontgaan zijn. Want door dit nummer heb ik een blog geschreven die mij enorm inspireerde en ik uit het hart in één keer op papier zette. Komt niet vaak voor dat ik blogs schrijf die ik in 1x afmaak en dan ook nog online plaats. It feels like the whole world is cave in, stand side by side and you make it. Kippenvel iedere keer als ik het nummer aan zet!

Dan niet perse één liedje maar een heel album, het sluipt erin op elk willekeurig moment van de dag. Misschien zegt dat ook wel iets over hoe tof deze musical is. Ik heb het natuurlijk over ‘Soldaat van Oranje’. Elk liedje ken ik inmiddels wel uit mijn hoofd.

Dan een liedje wat ik leerde kennen via Tiktok, namelijk Bea and her Business – Born to be alive. Het werd al heel erg gepromoot op tiktok voor het nummer volledig uit was. Maar ik was gelijk verkocht, de tekst vind ik echt prachtig. Want of je nu wel of geen relatie hebt, wat houd je tegen om te leven? Maar daarnaast raakt de tekst mij ook hoor, op het moment van schrijven heb ik ook geen relatie (je weet nooit hoe iets kan lopen..). Ik zie het ook meer als een self-reminder dat ik van mezelf moet houden, dat ik trots mag zijn op wie ik ben en wat ik allemaal doe en dat ik geen minder persoon ben omdat ik single ben!

Als laatste liedje in deze blog heb ik gekozen voor nog een liedje dat ik leerde kennen via Tiktok. Kippenvel vanaf moment 1 dat ik het hoorde, tranen bij het zien van zijn tiktoks. Ik heb het over het nummer Ryan Nealon – Feel Good. Ergens heel herkenbaar omdat ik sinds mijn littekens door de operatie heel erg onzeker ben over mijn lichaam. Sorry, still not at home in my body..

Zie jij het patroon in de nummer hierboven?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.