Liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen! – Deel 4

studentendrukwerk

Normaal bedenk en schrijf ik blogs uit de losse pols, die bedenk ik gewoon ter plekke. Maar voor deze blog ben ik in mijn hele oude blogboekje gedoken. Omdat ik al meer dan 10 jaar blog inmiddels (ja ik begon in februari 2013!!) en ik destijds helemaal fan was van lijstjes vond ik mijn blogboekje weer. Daarin schreef ik altijd onderwerpen die ik kon gebruiken voor een nieuwe blogpost. Daarom ééntje uit de oude doos (maar wel helemaal geïnspireerd op het nu!) ‘liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen!’.

Het lijkt mij een tof idee om eens in de zoveel maanden een blog te schrijven met liedjes waar ik momenteel naar luister en die ik echt heel erg kan waarderen. Mijn muzieksmaak kan met de dag veranderen, maar soms heb ik ook weken/maanden hetzelfde liedje in mijn hoofd. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd of jij op dit moment een liedje in je hoofd hebt, zo ja deel hem gerust in de reacties!

Liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen!

We trappen af met het nummer Cian Ducrot – Everyone who falls in love. Deze kwam ik tegen via Tiktok en ik vind het echt een heel fijn nummer. Zelf herken ik mij er niet in hoor, maar het blijft wel lekker hangen in je hoofd. Betrap mij er namelijk op dat ik het deuntje regelmatig in mijn hoofd heb!

Als tweede nummer wat ik heel regelmatig aanzet is het nummer Emma Kok – Voila. Dit kwam ik ook op Tiktok tegen en wauw wat heeft deze meid een prachtige stem. Het origineel is van Barbara Pravi die met dit nummer mee deed met het Eurovisie Songfestival een aantal jaar geleden.

Dan het nummer uit de oude doos maar ineens weer volledig in mijn hoofd rond dwarrelt. Dat is het nummer van Shawn Mendes – It’ll be Okay. I will love you either way, echt mijn hart! Al hoop ik niet dat deze tekst werkelijkheid wordt voor mij, ik blijf liever nog even in de vlinders hoek!

Dit zijn de 3 nummers die ik de afgelopen weken helemaal grijs draai. Ken jij al deze nummers?

Zie jij het patroon in de nummers hierboven?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.