Liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen! – Deel 3

tv programma's

Normaal bedenk en schrijf ik blogs uit de losse pols, die bedenk ik gewoon ter plekke. Maar voor deze blog ben ik in mijn hele oude blogboekje gedoken. Omdat ik al meer dan 10 jaar blog inmiddels (ja ik begon in februari 2013!!) en ik destijds helemaal fan was van lijstjes vond ik mijn blogboekje weer. Daarin schreef ik altijd onderwerpen die ik kon gebruiken voor een nieuwe blogpost. Daarom ééntje uit de oude doos (maar wel helemaal geïnspireerd op het nu!) ‘liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen!’.

Het lijkt mij een tof idee om eens in de zoveel maanden een blog te schrijven met liedjes waar ik momenteel naar luister en die ik echt heel erg kan waarderen. Mijn muzieksmaak kan met de dag veranderen, maar soms heb ik ook weken/maanden hetzelfde liedje in mijn hoofd. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd of jij op dit moment een liedje in je hoofd hebt, zo ja deel hem gerust in de reacties!

Liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen!

We trappen af met het nummer Jenna Raine – It is that it is. Wat een lekker nummer is dit zeg. Als je je een beetje depri voelt, zet dan zeker dit nummer aan! You gonna love it, zeker als je je even iets focust op de tekst.

Als tweede nummer wat ik heel regelmatig (lees; elke dag!) aanzet is het nummer Niall Horan – Heaven. Dit nummer luister ik al sinds hij uit is gekomen. Op de een of andere manier hoor ik hem ook altijd op de radio als ik voor een beslissing sta. Laatst nog twijfelde ik over iets wat met mijn webshop te maken heeft en toen kwam dit nummer ineens op de radio. Een soort teken van boven dat ik niet moet twijfelen maar gewoon doen. God only knows where this could go!

Dan het nummer uit de oude doos maar ineens weer volledig in mijn hoofd rond dwarrelt. Dat is het nummer van Britney Spears – Everytime. At night i pray that soon youre face will fade away, dikke tranen!

Dit zijn de 3 nummers die ik de afgelopen weken helemaal grijs draai. Ken jij al deze nummers?

Zie jij het patroon in de nummers hierboven?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.