Liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen! – Deel 2

studentendrukwerk

Normaal bedenk en schrijf ik blogs uit de losse pols, die bedenk ik gewoon ter plekke. Maar voor deze blog ben ik in mijn hele oude blogboekje gedoken. Omdat ik al meer dan 10 jaar blog inmiddels (ja ik begon in februari 2013!!) en ik destijds helemaal fan was van lijstjes vond ik mijn blogboekje weer. Daarin schreef ik altijd onderwerpen die ik kon gebruiken voor een nieuwe blogpost. Daarom ééntje uit de oude doos (maar wel helemaal geïnspireerd op het nu!) ‘liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen!’.

Het lijkt mij een tof idee om eens in de zoveel maanden een blog te schrijven met liedjes waar ik momenteel naar luister en die ik echt heel erg kan waarderen. Mijn muzieksmaak kan met de dag veranderen, maar soms heb ik ook weken/maanden hetzelfde liedje in mijn hoofd. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd of jij op dit moment een liedje in je hoofd hebt, zo ja deel hem gerust in de reacties!

Liedjes die ik momenteel heel erg kan waarderen!

We trappen af met het nummer Henry Moodie – Pick up the phone. Soms heb ik echt een rot dag, en als ik dit nummer dan hoor, denk ik, het is maar een rot dag, morgen is het voorbij! You’re not alone <3

Als tweede nummer wat ik heel regelmatig (lees; elke dag!) aanzet is het nummer Rachel Platten – Girls. Het besef dat het leven niet altijd makkelijk is, maar wel altijd goed komt. Je bent sterk genoeg om hier doorheen te komen, ook al lijkt dat op dat moment niet.

Dan het nummer wat ik sowieso elke keer weer vrolijk van wordt. Dat is het nieuwe nummer van DI-RECT – OMG it’s happening. Hoe lekker is dit nummer tijdens het auto rijden, radio op 10, raam open, de wind in je haren, op een 80weg rijden. HEERLIJK!! Daar kan ik echt van genieten hoor. En stiekem staat hij nu ook aan tijdens het schrijven van deze blog, oeps!

Dit zijn de 3 nummers die ik de afgelopen weken helemaal grijs draai. Ken jij al deze nummers?

Zie jij het patroon in de nummers hierboven?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.