Leven met Crohn | Nieuwe afspraak in vooruitzicht

leven met crohn

Het is alweer even geleden dat ik een Leven met Crohn blog schreef. Tijd voor een mini update want er staat een nieuwe afspraak in het vooruitzicht.

Ik kreeg namelijk afgelopen zaterdag een brief binnen van het ziekenhuis met de nieuwe afspraak. Nu had ik die al wel verwacht, maar toch altijd even spannend. Ik vertel je hieronder alles over.

Nieuwe afspraak

De nieuwe afspraak is gelukkig voor eind januari dus dat geeft mij ook weer een beetje rust met de feestdagen. Omdat ik nu al weet dat mijn ontlastingspatroon gaat veranderen rond de feestdagen (want ik eet dan anders). Dus dan heb ik na de feestdagen een kleine 2,5week voordat ik moet bloedprikken. Wat mij wel opviel deze keer is dat er alleen bloedprikken op de afspraak staat en geen ontlastingsonderzoek. Dat is wel enigszins een opluchting maar vast weer de volgende fout van het ziekenhuis omdat ik normaal gesproken altijd beide moet. Maar ik heb mezelf wel beloofd om nu niet meer er achteraan te bellen. Ik heb al ruim 1.5jaar elke 3 maanden een controle dus het is hun verantwoordelijkheid om het een keer goed in het systeem te zetten. En niet dat ik elke 3 maanden zelf er achteraan moet bellen om te checken of het wel goed staat in hun computer.
Dus ik ga het wel zien tegen die tijd.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Leven met Crohn | Nieuwe afspraak in vooruitzicht

Comments are closed.