Leven met Crohn | Nieuwe afspraak afgezegd

leven met crohn

Het is alweer even geleden dat ik een update schreef over mijn leven met Crohn. Maar toch heb ik iets nieuws te vertellen, aangezien ik ineens een nieuwe afspraak doorgestuurd kreeg. Daar klopte duidelijk iets niet dus ik belde de poli.

Eind november 2023 had ik nog een controle bij de mdl arts waarbij ik wederom stabiel was en ik dus nog steeds door mag zonder medicijnen. De crohn is rustig, wat natuurlijk mega fijn is, en een nieuwe controle zou dan voor de zomer van 2024 gepland worden. Ongeveer weer 8 maanden na de laatste controle. Maar..

Nieuwe afspraak afgezegd

Maar ik kreeg een mailtje dat er een nieuwe afspraak bij de mdl arts gepland stond voor 8 maart. Dat was dan net 3 maanden na de laatste controle. Daar was ik het natuurlijk echt niet mee eens dus belde de poli op. Er was inderdaad iets fout gegaan en deze afspraak kon dan ook afgezegd worden. Daarnaast ga ik dit jaar verhuizen, dus moet ik ook opzoek naar een ander ziekenhuis daar in de buurt. Omdat anders onderzoeken dubbel gedaan moeten worden, een nieuw ziekenhuis betekend altijd nieuwe controles en afspraken, hebben we besloten om de controles in ZGT almelo voor nu stop te zetten. Mocht ik toch klachten krijgen en ik ben nog niet verhuisd, dan kan ik altijd een nieuwe afspraak inplannen. Omdat ik waarschijnlijk ergens tussen Utrecht/Amersfoort/Ede/Tiel ga wonen is een ziekenhuis in Almelo hebben niet echt handig natuurlijk. Dus voor nu even geen nieuwe controles meer, tot ik een overstap heb gemaakt naar een ander ziekenhuis.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.