Leven met Crohn | Een korte update!

leven met crohn

In het vorige Leven met Crohn artikel deelde ik dat niet altijd alles koek en ei was.! Inmiddels zijn we een maand verder na de laatste leven met crohn update en deel ik graag weer een update. Hoe gaat het nu met mij?

In de vorige update kon je lezen dat ik nog een aantal klachten had na de operatie van mei 2021. Niet alles was koek en ei en ik ging het een en ander uitproberen. Hoe het nu gaat en hoe het verder moet gaan, dat lees je hieronder.

Een korte update!

In de vorige Leven van Crohn vertelde ik dat ik psyllium vezels ging uitproberen. Dat heb ik letterlijk maar 1 keer gebruikt omdat ik tot nu toe klopt het ook gelijk even af redelijk normale ontlasting heb. Ik ga maximaal maar 2 keer naar de wc op een dag. Er zijn wel dagen dat ik wat vaker moet, bijvoorbeeld als ik te vet heb gegeten, maar op zich gaat het nu redelijk goed. Alleen maar mooi want de volgende controle zit er natuurlijk aan te komen. Althans de nieuwe controle zou in maart of april plaats gaan vinden. Op het moment van schrijven heb ik nog geen datum gekregen dus het is nog even gissen wanneer het plaats gaat vinden. Extra belangrijk dus om nu extra veel aandacht te schenken aan de vitamines omdat ik de vorige keer een groot tekort had met onder andere vitamine D.

En nu?

Ik slik nu al een paar weken een ‘Haar huid nagels’ tabletten en een extra vitamine D kauwtablet. Ik hoop natuurlijk dat dit straks voldoende is. Om er zeker van te zijn dat ik elke dag de tabletten neem, heb ik mijn pillendoosje gevuld en zo kan ik dus ook zien of ik die dag al de pillen heb gehad.
Zoals ik al schreef, het is een korte update want ik heb verder niet veel te vertellen. Het is redelijk rustig, gelukkig!

Wat denk jij, gaat de controle in maart of april zijn??

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Leven met Crohn | Een korte update!

  1. Heb je geen medicatie in een baxterrol……
    Laat het rustig blijven zoals het nu is….

    Heel veel good luck……

Comments are closed.