Leukste musthaves van Kwantum

leukste musthaves

In dit artikel deel ik de leukste musthaves van Kwantum met jullie. De leukste artikelen/producten heb ik bij elkaar gezocht, en gebundeld in één artikel. Het zijn voornamelijk decoratie musthaves, die zeker bij de herfst en winter passen. Welke musthaves vind jij het leukste, en wat zou jij kiezen? Ontdekt het in dit artikel.

Leukste Musthaves artikelen?

Het vorige musthave inspiratie artikel die ik met jullie deelde van Ikea, werd erg goed ontvangen. Daarom besloot ik om meer van dit soort artikelen met jullie te gaan delen. Vandaag deel ik musthaves van Kwantum, maar er komen er nog veel meer aan. Ook gemengde musthave artikelen, waarin ik meerdere webshops in één artikel behandel. Laat vooral hieronder even weten wat jij leuker en fijner vind. Misschien kan ik daar rekening mee houden. Maar nu naar de leukste musthaves van Kwantum want, dat is waarom jij op dit artikel hebt geklikt!

musthaves

1. Fotolijst live koper. €3,50 ♥ 2. Kussen egel. €8,- ♥ 3. Stolp vichy. €6,- ♥
4. Plaid Porton grijs. €35,- ♥ 5. Decoratie hertengewei. €10,- ♥ 6. Mand parijs zwart. €10,- ♥

Welke van deze 6 items vind jij leuk om te hebben? Persoonlijk vind ik de 4e heel erg fijn voor de herfst en winter. Ik houd van plaids, en zeker als het kouder wordt.

Vraag: Welke van deze producten zou jij uitkiezen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Leukste musthaves van Kwantum

  1. Wat een leuk lijstje! Ik was gister toevallig nog in de kwantum! Ze hebben veel te leuke dingen! Dat kussentje met egeltje is te lief!

  2. Ik vind het leuker als je per keer een winkel behandelt in een musthaves artikel, behalve als het echt wat kleinere webshops zijn. 🙂
    Die plaid lijkt me heerlijk en is volgens mij goed geprijsd en van die draadmandjes moet ik ook echt eens gaan kopen, altijd handig.

    1. Dankjewel! Dat plaid lijkt me zelf ook erg fijn. Lekker warm onder een plaidje en een kop thee of warme chocolademelk, heerlijk!

Comments are closed.