Leuke Oktober actie van Salt of the earth!

Salt of the Earth

De oktobermaand staat traditioneel bekend als ‘stoptober’, de maand om te stoppen met roken. Salt Of The Earth voegt nu nóg een gezonde gewoonte toe aan deze herfstmaand: switchen naar een natuurlijke deodorant. Ga jij voor groen? Gedurende heel de maand oktober maakt Salt Of The Earth de keuze voor een 100% natuurlijke deo extra aantrekkelijk! Daarbij vertel ik je ook graag mijn favoriete keuze en waarom nou juist die!

Nieuwste generatie DEO!

Steeds vaker maken we de bewuste keuze voor natuurlijke verzorging, zonder ongewenste chemische toevoegingen maar mét de verzorgende kracht uit de natuur. Salt Of The Earth biedt de nieuwste generatie deodoranten – 100% natuurlijk, 100% effectief – en past daarom perfect bij de kritische consument anno nu. De formule is gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout, potassium alum; in Azië wordt dit al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke deodorant. Je brengt het aan onder de oksel en het zoutfilmpje op de huid zorgt ervoor dat onprettige geurtjes geen schijn van kans maken. De poriën worden niet geblokkeerd of vernauwd, de bacteriën die de transpiratiegeur veroorzaken overleven simpelweg niet in het zoute milieu. De perfecte natuurlijke oplossing dus!
Salt of the Earth

Voordelig veranderen

Overschakelen naar een natuurlijke deodorant? Dat is extra aantrekkelijk in de oktobermaand! Salt Of The Earth heeft zich als missie gesteld zoveel mogelijk consumenten te helpen de ‘natuurlijke deo switch’ te maken. Houd de winkels van Etos, Kruidvat en het online platform Plein.nl in de gaten, want de hele maand lang zijn er super-acties met alle varianten van Salt Of The Earth. Bij aankoop van een deodorant krijg je er een gratis of met flinke korting voor jezelf, je partner, zoon, dochter of vriendin! Of je nu houdt van de roll-ons, de sprays of de ‘flagship’ Unscented Classic Stick, Salt Of The Earth heeft voor iedereen een passende, 100% natuurlijke effectieve deodorant. Doordat Salt Of The Earth haar deodoranten uitsluitend verrijkt met natuurlijke stoffen als aloë vera, kamperfoelie en lavendel, zijn ze ook uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten. Switchen naar Salt? Natuurlijk doen!

Mijn favoriete Salt of the Earth deodorant?


Salt of the Earth
Ik kreeg vorige week een heel leuk perspakketje met Salt of the Earth producten en dat was ook gelijk mijn eerste kennismaking met dit merk. Hoe leuk deze actie in Oktober!
In mijn pakketje zat de Salt of the earth Spray with skin soothing aloe vera niet geurend en de Salt of the Earth Pure Aura met lavendel en vanille geur. Het oog wil ook iets en mijn oog viel gelijk op de mooie roze verpakking van de Pure Aura. Ik ben nu eenmaal van de kleurrijke verpakkingen. Ondanks dat ik niet perse een lavendel fan ben ik vind de geur echt heel erg lekker! Zoals de verpakking van de spray al zei is die dus niet geurend en je ruikt ook echt helemaal niets. Dit vind ik dus erg lekker als het iets warmer is want dan moet ik niet veel hebben van sterke geurtjes. Beide natuurlijke deodorants zijn ‘long lasting protection’ (lange bescherming), geven geen witte strepen op kleding, niet getest op dieren, ideaal voor vegetariërs en veganisten en zijn van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt. De producten van Salt of the Earth zijn allemaal vrij van aluminium, chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, tricolason en minerale oliën.
Ik heb een favoriet hoor, al kon je dat natuurlijk al een beetje uitmaken uit mijn mening. De Salt of the Earth Pure Aura roll on vind ik echt onwijs fijn en ik ben dan ook zelf heel benieuwd geworden naar de andere producten van dit merk. Zo hebben ze ook nog Salt of the Eart Classic (niet geurend), Salt of the Earth Pure Aura melon & cumcumber, Salt of the Earth Pure Armour explorer (voor mannen).

Naast dat de Salt of the earth deodorants lief zijn voor je huid hebben ze ook iets leuks voor je portomonnee! Bij aankoop van een Salt of the Earth deodorant krijg je bij Etos een 2e naar keuze gratis. Kijk daar houden we natuurlijk van! Naast Etos zijn er ook bij Kruidvat en Plein.nl leuke aanbiedingen te vinden.

Kende jij dit merk al, en zo ja welke is jou favoriet?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Leuke Oktober actie van Salt of the earth!

Comments are closed.