Personal

Leuke, nieuwe artikelen! + Q&A

Op de zondag van Moederdag kreeg ik zoveel inspiratie voor nieuwe onderwerpen voor mijn blog maar ook voor mijn YouTube kanaal! Zoveel inspiratie dat ik gelijk maar ben begonnen met het uitwerken van deze nieuwe ideeën, waarvan je er nu één aan het lezen bent! Ik wil namelijk vanaf vandaag elke zaterdag een “Life Diary” online plaatsen. In deze Diary wil ik jullie meenemen achter de schermen van mijn blog! Ik zal hieronder meer uitleg geven van mijn nieuwe rubriek en ook alvast wel leuke nieuwe onderwerpen met jullie delen! Lezen jullie mee?

_DSC2434
Zoals ik al zei wil ik naast mijn Outfit of the day een artikel erbij plaatsen op zaterdag. Heel erg leuk die Outfit of the day, maar ik schrijf er niet veel bij. En dat ik nou net waar ik zelf meer behoefte aan heb. In de ‘Life Diary’ wil ik jullie meenemen in de dagelijkse dingen die ik doe. Dit ga ik afwisselend doen met stukken geschreven tekst en foto’s. Hoe ik dit precies ga invullen zullen jullie volgende week zaterdag (niet aanstaande zaterdag) gaan zien! Ik moet natuurlijk wel iets hebben waarover ik kan schrijven!

Ik heb gemerkt aan mezelf dat het me goed deed om wat dingen van mijn af te schrijven. Dit deed ik in dit artikel (wat als). Ik zat op de bank na het eten van een lekker stukje kipfilet en ik merkte dat ik over een aantal dingen toch wat geïrriteerd ben/was. En dat bracht me op het volgende idee! Namelijk ‘Mijn leven met..’. Jullie weten het nog niet maar in dit nieuwe artikel vertel ik jullie iets, wat haast niemand weet! Ik weet nog niet precies of ik hier meerdere artikelen over ga schrijven, of dat ik het laat bij één. Dit ligt er ook aan of jullie het wel ‘leuk’ vinden om te lezen, en of ik me er zelf wel prettig bij voel (inclusief mijn omgeving).

Ik heb nog wat leuks wat ik met jullie mag delen, want ik mag mijn lezers/kijkers blij maken met een 10% kortingscode op de website van BornPretty. Een hele leuk webshop met een heel groot aanbod! Ik heb helemaal fan van de sieraden/accesories afdelen en ook de haar afdeling vind ik helemaal geweldig! Dus willen jullie iets leuks bestellen daar, kun je gebruik maken van de kortingscode: GRAAT10

En zo heb ik nog veel meer nieuwe ideeën die in de komende weken voor de eerste keer online gaan komen! Ook wil ik gelijk gebruik maken van dit artikel om een Q&A voor mijn YouTube kanaal te beginnen. Heb je vragen over mij, over mijn blog, of over mijn YouTube. Stel ze hieronder, of op 1 van mijn social media kanalen. Het maakt mij niet uit wat voor vragen, ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mij willen weten, en of je nog tips hebt voor mij!

Stel je vraag, en ik beantwoordt hem in de Q&A op mijn YouTube kanaal!

Veel liefs,
Carolien

6 thoughts on “Leuke, nieuwe artikelen! + Q&A”

  1. Spannend! Ik ben erg benieuwd. Vond je laatste diary erg leuk om te bekijken!

  2. Wat een leuke ideeën! Ben benieuwd naar wat komen gaat! En zeker niet schrijven over dingen die je eigenlijk niet wilt schrijven, luister naar jezelf 😉 Xoxo

  3. Wauw, wat een leuke ideeën in het vooruitzicht voor je blog! 🙂 Ik kijk er al helemaal naar uit! 🙂 Mijn vraag voor jouw Q&A is: heb je een standaard ochtendritueel op beautygebied of net niet? Liefs! x

Comments are closed.