Leuke kerstcadeautjes op Aliexpress?

bubble clay mask

Aliexpress staat vol met leuke hebbedingetjes, zeker ook leuke kerstcadeautjes. Wil je je cadeautjes nog voor de kerstdagen binnen hebben, moet je ze nu toch wel echt gaan bestellen. Ik weet het, het is nog wat vroeg, maar ik heb bijna al mijn kerstcadeautjes al in huis.

Ga een snuffelen op Aliexpress, er staan zoveel spullen op dat er vast wel iets leuks en handigs bij zit voor een cadeau. Zo bestelde ik bijvoorbeeld 2 t-shirts, led auto lampen, een ei scheider, speciale plantenzaadjes, en meer. Allemaal speciale en leuke kerstcadeautjes.

Leuke kerstcadeautjes op Aliexpress

Allereerst is het handig om te bedenken wat je precies cadeau wilt geven. Zoeken op Aliexpress is zo makkelijk nog niet als je niet weet wat je zoekt. Bepaal ook voor jezelf een prijs, die je kunt invullen op de site of app. Wil je geen verzendkosten betalen kun je dat ook nog aanvinken. En dan is het alleen nog een kwestie van zoeken.

Een aantal ideetjes voor leuke kerstcadeautjes;

Dit zijn zomaar een aantal dingen die ik zelf heb besteld. Natuurlijk is het helemaal persoonlijk wat jij vind passen als cadeautjes. Zelf houd ik er van om nuttige dingen te geven, en niet zomaar prulletjes. Ik hoorde mijn moeder praten of de glazenbolletjes waar je iets in kunt doen. Deze vond ik zelf ook wel erg leuk dus ik bestelde er gelijk nog 1tje voor mezelf. De autolampen wil mijn vader al langer hebben en zijn op Aliexpress een stuk goedkoper dan in Nederland. Op aliexpress 0,65cent per lampje en bij Action bijna 4euro per 2lampjes. Nogal een verschil!

Wat jij als cadeautje wilt geven is uiteraard helemaal aan jou. Ik geef hier een aantal voorbeelden die ik bestelde voor mijn ouders en broertje.
Al met al was ik voor alle cadeautjes nog geen 10euro totaal kwijt. En is daarom ideaal als je niet veel geld hebt. Zo kun je toch een ander blij maken met een kleinigheidje.

Wat zou jij kopen als cadeautje voor een ander?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Leuke kerstcadeautjes op Aliexpress?

Comments are closed.