Lekkerste recepten met chocolade

lekkerste recepten met chocolade

Chocolade, iets waar veel meiden en vrouwen echt een zwak voor hebben. Zeker een bepaalde periode in de maand kun je geen chocolade genoeg in huis hebben. Ik heb speciaal voor die momenten de lekkerste recepten met chocolade opgezocht. Want tja, ook ik heb erge behoefte aan chocolade. Daarom speciaal voor jou (en een beetje voor mij) de lekkerste recepten met chocolade!

Ik moet zeggen dat chocolade natuurlijk altijd een goed idee is. Of dat nou die bepaalde periode van de maand is, een verjaardag of feestje, chocolade kan altijd! En je wilt echt niet weten hoeveel recepten er met chocolade zijn. De beste heb ik daarom uitgekozen en verwerkt in dit artikel. Zo hoef jij alleen het recept nog maar te kiezen en te maken! Je kunt ze natuurlijk ook in de winkel kopen 🙂

Lekkerste recepten met chocolade?

chocolade karamel lava cakejes
1. Brownie
2. Chocoladecake
3. Warme chocolademelk met marsmallows
4. Taart met chocoladevulling of Gofry met chocoladesaus
5. Chocolade cupcake
6. Koekjes
7. Nutella pancakes
8. Bokkenpootjes
9. Zoenen
10. Arretjescake
11. Simpele chocoladereep
12. Mars – Snicker – Maltesers etc
13. Chocolade cheesecake
14. Chocolade koffie of Senseo milka
15. Chocolade mousse
16. Chocolade fondue
17. Smores
18. Rockey road
19. ijs!
20. Oreo’s

Persoonlijk neem ik zelf wel genoegen met een reep chocolade of een heerlijke glas warme chocolademelk. Maar zo af en toe verlang ik naar iets anders, en nog meer chocolade. Nu heb ik een artikel waar ik op terug kan vallen als ik even weer zo’n behoefte aan chocolade heb. Natuurlijk zijn er nog zoveel meer recepten waar je chocolade in kunt verwerken. Vaak neem ik een kijkje op pinterest om te kijken of er iets tussen zit waar ik op dat moment zin in heb.

Welk chocolade recept vind jij het lekkerst? Of staat hij er misschien niet tussen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Lekkerste recepten met chocolade

  1. Buiten het laatste in je rijtje dat ik nog nooit geproefd heb zeg ik nergens nee tegen. Laat de fondue maar komen met lekker fruit 🙂 en het liefst aardbeien. 😉

    Aum Shanthi

Comments are closed.