Lekkere recepten voor Sinterklaas avond!

sinterklaas avond

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer sinterklaas avond. Of je nu wel of niet aan sinterklaas doet, ik heb wat lekkere recepten voor je opgezocht die je op sinterklaas avond kunt oppeuzelen. Van hartige tot zoete kleine hapjes, er zit van alles tussen!

Sinterklaas avond is voor veel mensen een gezellige avond met cadeautjes en kleine hapjes. Je kunt natuurlijk een schaal pepernoten, taaitaai popjes, of marsepein neer zetten. Maar je kunt ook kiezen voor andere kleine hapjes. Van hartige dingen tot zoete dingen, ik heb geprobeerd een zo’n gevarieerd lijstje te maken. En, de recepten staan ook nog eens op mijn blog! En zijn makkelijk zelf te maken. Wat ga jij op tafel zetten?

Sinterklaas avond – lekkere recepten

Zoet:
Appelbollen / appelflappen
Warme chocolademelk
Schuimpjes
– Pepernoten
– Taai taai
– Marsepein

Hartig:
Ham kaas broodjes
Eigengemaakte eiersalade met toastjes
Gekleurde gevulde eitjes
Snelle pizzarol
Gevulde muffins
Hapjes van Aubergine
Zelfgemaakte heksenkaas met toastjes

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zo kun je ook nog verschillende soorten dranken serveren in plaats van cola en sinas. Wat dacht je van verschillende heerlijke warme chocolademelk, of aparte koffie. Sinterklaas avond is vaak onwijs gezellig, al moet je de gezelligheid natuurlijk ook zelf een beetje op gang helpen. En eten is natuurlijk 1 van die gezellige dingen.

Wat zet jij vaak op tafel met sinterklaas?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Lekkere recepten voor Sinterklaas avond!

Comments are closed.