Last minute met de tent op vakantie!

blauw jurkje only

Ja ja, je leest het goed! Toch last minute met de tent op vakantie. En daar ben ik toch ook wel extreem aan toe na al die maanden spanning en stress!

Vorig jaar kocht ik een onwijs gave tunneltent, eentje waar ik echt heel blij mee ben. Hij is lekker groot, maar niet te lomp. Het was de bedoeling dat we met zn alle gingen dit jaar, maar helaas kan dat niet en daarom ga ik weer (en zoals vorig jaar juli) samen met mijn moeder even er lekker tussenuit!

Last minute met de tent weg!

Als ik zeg, last minute dan bedoel ik ook zeker last minute want ik heb niks voorbereid voor de blog of webshop en moet daar deze week nof even flink voor aan de bak. Maar in pricipe gaan wij volgende week al heerlijk even weg. We blijven overigens gewoon in Nederland dit jaar. Er is namelijk nog zoveel te ontdekken in ons eigen land!

Kan nu al niet wachten om straks allerlei artikelen te gaan schrijven over de camping, de dingen die we misschien wel gaan doen en heb nog veel meer ideetjes die ik kan uit gaan werken.

Dus nu is het voor mij even aanpoten om de blog en de webshop af te ronden. Zodat ik ook echt een weekje vakantie heb en niets hoef te doen!

Ga jij dit jaar nog op vakantie?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Last minute met de tent op vakantie!

  1. Zo leuk….
    Heel veel succes met het vooruitzicht werken voor jou blog etc….

    Happy holiday….

Comments are closed.